söndag 2 maj 2010

Premiär

Har varit med om en helt annorlunda helg, kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig men vad brukar bli det.

DSC_0012 (2)

Söndagen bjöd på lite sol, så det blev premiär av de nya däckstolarna. Visserligen köpte jag dem för någon dag sedan men jag har inte haft tillfälle eller någon sol så de hade kunnat invigas.

DSC_0011 (2)

Det kommer naturligtvis tillkomma lite blommor, plädar å sånt som hör till men för de få timmarna vi hade sol så ville jag inte släpa ut det. Utan det blir att ge sig till tåls, då den riktiga vårvärmen kommer.

DSC_0007

Jag avslutade kvällen med en 3 km promenad, så nu kan jag förhoppningsvis sova gott. Fast jag är lite nervös inför veterinär besöket i morgon. Visst är hon lite bättre, men det är fortfarande svårt för henne att gå i trappor, så en liten ramp har gjorts för att underlätta då hon måste ut för sina behov.

4 kommentarer:

 1. Ser väldigt sköna ut,,så gott att sitta och sola i..Så duktigt av dig att va ute och gå..jag bara måste ta mig i kragen och börja promenera,,Lycka till med vovven,,Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, vilka fina! Kära maken och jag har precis spanat in de där. Får nog slå till innan de tar slut. Hoppas att du får en skön start på veckan!

  Kram Anna-Lena

  SvaraRadera
 3. Hoppas det gick bra hos veterinären!?
  Vilka härliga stolar! Får väl se mer av dom förhoppningsvis ;) //Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Hoppas det gick bra med lilla hunden hos veterinären. Stackars liten...
  Vilka supersnygga stolar...Vill ha...
  Kram.

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck