måndag 29 november 2010

Dotras födelsedag

I dag fyller min minsting 20 år, som jag skrev i går så firade vi henne en dag före. Passade bättre då alla var ledig och kunde komma i från. Jag tänker ändå säga Grattis Nathalie om jag glömde bort att säga det idag då hon kom till mitt jobb idag och bjöd mej och Ann-Marie på fika, hon hade till och med tagit med sig tårta, mums.

DSC_0156

I kväll har jag sprungit runt och flyttat runt lite grejer, ville ha mig lite förändring. Men visst är det svårt när man jobbar i el ljus, det kommer ju att se helt annorlunda ut i dags ljus.

DSC_0158

Jag har letat efter en ny badrumsmatta men inte hittat något som var lagom naturell för mitt (hemska) badrum. Så plötsligt när jag var in på Rusta så hittade jag denna julgransmatta i filt, tvättbar dessutom.

DSC_0159

Den fanns i vitt, fast det kändes inte så smart i badrummet så det fick bli grå i stället. Jag blev jätte nöjd, den är varm å go å stå på och glider inte undan heller. Ni får inte se mer av mitt badrum för den kan man inte visa upp, så ni får nöja er med mattan.

4 kommentarer:

  1. Du kan fynda, det vet jag ju sedan tidigare och denna var ju helfin, nu är jag redan trött på kyla och snö och detta är ju bara början...ha de, kramen

    SvaraRadera
  2. Vilken jättefin matta! Enkel och snygg. Visst har du ny headerbild.. Så fin den är.
    Ha en bra dag i morgon. Kram från Åsa.

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck