tisdag 16 november 2010

Symaskinsbordet

Här har man fullt upp att göra inlägg på två bloggar. Bilder till massor har jag på jobbets blogg, till min egna är det däremot lite sämre.

DSC_0282

Jag kan ändå visa mitt symaskinsbord som jag gjort om. Minns ni att jag gjorde det till ett sminkbord?  Om inte kolla här Jag kom på i söndags att jag sitter ju aldrig där och dessutom tycker jag bara att den tog plats i sovrummet. Våra rum är ju inte speciellt stora, så jag har börjat att planera vad jag kan ta bort.

DSC_0279

Sagt och gjort speglarna skruvades bort och jag ställde in bordet i vardagsrummet i stället och plockade upp lite grejer på. Jag är inte nöjd med hur det blev, får nog fnula lite mer på hur det skall se ut och hur jag kan få bort de hemska högtalarna som står där. Å när jag ändå är i gång en annan tapet (tur att maken inte läser min blogg). Även om jag fixar tapetsering själv så gillar han inte alltid mina idéer, även fast han tycker det blir bra i slut endan.

3 kommentarer:

 1. Fullt upp här också! :)
  Vilket fint bord du visar, med läckra saker ovanpå! :)

  SvaraRadera
 2. Bordet passade jäätefint där i hörnet! Roligt att stöka om lite, allt känns genast nytt!

  Ha en fin kväll!

  Kram Anna-Lena

  SvaraRadera
 3. Här är en som har symaskinsbord överallt, har ett par både här hemma och i vattenhålet, bara älskar dom dära underredena..hoppas dagen varit bra, kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck