söndag 12 december 2010

3:e advent

Nu har tredje ljuset tänts och jag tog en liten paus i julklapps jakten och åkte hem till sonen och hans familj. Jag ville få lite hjälp med utväxten på mitt hår och sedan lite mys tid med mina två killar.

DSC_0059 (2)

Jag blev fixad i håret, fick mat och bjöds på nybakta lusse bullar. Mina barn har verkligen talang med matlagning och bakning, undras vart de fått den talangen i från. Något har jag givit dem iallafall.

DSC_0056 (2)

Väl hemma igen drogs snabeldraken i gång och ett varv togs. Julgranen togs fram och dekorerades, skönt nu var det gjort. Tänkte baka lusse bullar, men nepp problem med mjölet så det får bli en annan dag.

DSC_0057 (2)

Ni vet ljusstaken som jag köpte på loppis förra året, som jag blev helt förälskad i, den står på köksbordet. Det har tillkommit ljus manschetter (hittade dem på loppisen sist) 7st har jag av dem. Ni ser rätt, stolarna har blivit målade. Köket tar verkligen form.

6 kommentarer:

 1. Tittar in för att sent om sider önska en trevlig tredje advent!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Varm Lussekram från mig...Susanne

  SvaraRadera
 3. God morgon på Luciadagen, Corrina!
  Åh, en så fin blogg!!! Sätter dig genast på min lista (och blev din följare, men är så förbannad, då jag inte av någon orsak kan mera sätta ett foto där...!!!)! Nu skall jag läsa vidare på din blogg!!!
  Ja, och tack för den roliga kommentaren och för besöket!!!!

  Kraam!
  Pia

  SvaraRadera
 4. Hej Corrina
  Hi hi hi...jo jag var på julmarknad, och även inne i butiken. Jo jag såg dig, tror nog tom. att jag sa hej till dig, när jag gick runt och runt i butiken med min minsta prinsessa, som bara ville gå runt och runt bland alla fina saker.
  Min man handlade i alla fall en fin ljusslinga hos er när vi var där. Som nu ligger så fint runt vårt pepparkaksbygge här hemma.

  Hoppas att du får en mysig "luciadag" Kram Jen

  SvaraRadera
 5. Ville bara titta in och önska dig en fin lucia kväll.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck