måndag 27 december 2010

Den bjuder jag på

Första dagen på jobbet efter 4 dagars ledighet på rad, jag hade en hel del att ta i tu med. Nämligen skulle alla julsaker läggas ut på webshopen med 50% rabatt. Lite less är man på julsaker då man jobbat med dem minst en månad, så när jag kom hem så tog jag tag i mitt egna skafferi av torr varor. Oboy, vad jag fick kasta sånt som gott ut och resten hälldes upp i burkar.

DSC_0150

Nu är det prydligt och fint i 3 skåp men det blev 3 kassar att slänga. Skall ta i tu med alla skåpen i köket så det blir mer ordning. Jag fick en del julklappar, vilket jag inte hade tänkt mig, så plats måste fixas. Fick bland annat en ny hushålls assistent, en exakt lika dan som vi köpte till Dotra till hennes födelsedag. (Skall fota den senare) Sedan fick jag en massa andra fina saker och även dem skall fotograferas och läggas upp vid ett senare tillfälle.

DSC_0153

I går tog jag upp en otäck sak men idag blir det en skojig. Jag dricker inte alkohol (av olika anledningar) jo det händer men inte ofta. Iaf, på juldagen var jag sugen på ett glas julmust och tog fram flaskan. Tyckte att det var lite lite i den men ja, ja då var det mitt som var kvar tänkte jag och hällde upp ett stort glas och skulle svepa (gillar då det killar i halsen av julmust). Men första klunken smakade SALAMI och avslagen, tog nästa klunk och då kom jag på…Det var inte julmust utan turkisk papparshots jag stod och halsade (ungarna hade gjort egen som de skulle ha senare på kvällen). Sonen kom in i köket och frågade men vad gör du, sedan skrattade de hjärtligt åt mig hela kvällen.

DSC_0151

Idag får ni äntligen se köket med min 1:a diskmaskin. Det omtalade köket som var tvunget att flytta på en del skåp för att få in maskinen. Nu står hon där så fint och gör min dag så himla mycket enklare. Förresten luckorna var i ek för ca.7 år sedan och nu efter jul och nyår skall jag måla om dem till…..vita.

2 kommentarer:

 1. Faktiskt, jag funderade just idag på om jag inte skulle göra en stor "ordnings-kupp" i skafferiet, skaffa bra förvaring och märka upp lite fint.
  Jag gjorde det i mina pysselskåp nyss o det är såå kul att ha snyggt o ordningsamt i skåpen:)
  Ler åt din "must-historia", det brukar vara en lite otäck känsla när man väntar en smak o får en annan:) Nåja, du hann förhoppningsvis inte bli på pickalurven av din halsning;)
  Tror jag måste kika runt på lite nätbutiksrea...
  Hoppas julen varit fin o så önskar jag dej en god fortsättning och en mysig sista vecka på detta året.
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Så du står och halsar andras sprit...:-) den var bra..diskamskinen skulle jag aldrig kunna vara utan, hoppas dagen varit bra på jobbet, kramen

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck