söndag 26 december 2010

Halvvägs genom julen

Här kommer ett litet livs tecken från en julfirare, som har överlevt julen och laddar nu om till nyår. Julafton var lugn, firades i all stillhet med maken och min mamma, Dotra var över och åt innan hon susade vidare. Fick möjlighet att sitta och prata om saker vi inte hunnit ta i tu med.

DSC_0143 (2)

Juldagen drog jag i väg och kompletterings handlade och sedan var det bara att invänta sonen med familj. Vi trotsade vädret genom att klä på oss för skridsko åkning, Whilliam hade fått skridskor av sin mormor och hjälm av oss. Må säga att han är en naturbegåvning ett par gånger tills så, (han är snart 3 år.)

DSC_0146 (2) 

Väl tillbaka drog vi i gång med maten, för Dotra med pojkvän var på intågande. Ved eldad bastu skulle det bli och Whilliam som aldrig bastat följde med sin pappa och farfar ut till bastun. Efter 10 min sa han “Näe nu vill jag gå och duscha för det är så kallt här” Haha skall han klara att basta ur pappa och farfar tro. Alla sov kvar, Whilliam mellan farmor och farfar så mysigt.

Annandagen skulle min mamma bjuda alla sina barn och barnbarn och barnbarnsbarn på mat. Vi skulle göra oss i ordning och det höll på att gå illa för Dotra. Hon lånade min fön och pang så small den, det slog blixtar ur den. Som tur va blev hon inte bränd men har en himla klåda i ansiktet och på halsen.

DSC_0135

Tänk er att försöka få tag på en fön en sådan här rea dag på media varuhusen. Jag grabbade första bästa och gick för att betala, för huvva vilken hysteri det var i butikerna och i trafiken. Men vad gör man inte för att kunna torka håret. Nu är det soffläge som gäller, för det är jobbar dag för mig.

8 kommentarer:

 1. Låter som ni haft en skön julhelg med mycket mys!
  Otäckt där med hårfönen :( tur att inget hände! //Åsa

  SvaraRadera
 2. Varm kram och en önskan om en god fortsättning ..Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Halloj Corinna!

  Det låter som om du har haft en fullspäckad men mysig julhelg! Vad duktig lilla Whilliam är som redan åker skridskor. Vad läskigt med hårfönen. Tur att det gick så bra som det ändå gjorde, huga! Lycka till i jakten på en ny fön. Kanske kan du beställa på internet? Det brukar vara smidigt, tycker jag.

  Ha nu ett par riktigt sköna mellandagar!

  Kram Anna-Lena

  SvaraRadera
 4. Jag ser att du har haft en fin jul. Tänkte passa på att önska dig en god fortsättning.
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 5. Låter som en härlig julhelg.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Fy för bubblan vad hemskt med hårfönen.., har man bara haft tur som inte råkat ut för det eller?
  Det kunde ju gått riktigt illa....

  Nu har jag kikat runt en stund här hos dig och jag kommer gärna tillbaks:)
  Livet.., vilket underbart namn på din blogg!!!
  Ha en skön kväll..
  Kram till dig
  Marianne

  SvaraRadera
 7. Oj hu så illa det kunde ha gått! Jösses så obehagligt!!

  SvaraRadera
 8. Låter som ni ahft en intensiv men härlig helg med er familj, det blir ju gärna så när alla ska samlas..:-) tur att de inte blev värre med fönen, hoppas du nu har en skön kväll i soffan, kramen

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck