måndag 6 december 2010

Helgen som var

Oj, vad fort helgen gick. Började kl8.30 på lördagen, det sista skulle fixas och utställarna skulle tas emot. Vad roligt att alla som bokat plats kom. Temperaturen var bra till en början men kröp snabbt ner, alla hade humöret på topp ialla fall.

DSC_0003

Det fanns mycket fint att handla både på utsidan och på insidan av butiken. Vi hade dagen till ära 25% på allt, å jag lovar att det var folk i butiken. Jag överdriver inte om jag säger att det var knök fullt.

DSC_0027

Efter julmarknaden var det bara att åka hem och ladda om för nu skulle vi på jobbet i väg på julbord. Det blev inte så sent då jag var helt slut av spänningen inför julmarknaden om allt nu skulle klaffa och alla besökare som kom.

DSC_0008

Söndagen var jag lite seg vill jag lova trodde att det var lördag, så få se hur jag kommer blanda resten av veckans dagar. I dag är jag iaf ledig och skall både hinna göra något hemma, vila och handla så det är nog bäst att jag drar i gång, har ju setat ett tag och uppdaterat 2 bloggar.

 

4 kommentarer:

 1. Vilken mysig helg du har haft! Hoppas du får en lika trevlig kommande vecka nu.
  Kram från Åsa.

  SvaraRadera
 2. Nej men så skönt att allt gick bra!!

  SvaraRadera
 3. Jag visste att du skulle fixa det här ..Grattis...Åh vad roligt det är med marknader,,,vilka fina kransar..kramar i massor

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck