fredag 3 december 2010

Nervös, allt måste klaffa

Är hemma och laddar batterierna inför morgondagen, då kommer julmarknaden gå av stapel. Gissa om jag är nervös. Jag har anordnat 2 julmarknader tidigare, det var då jag jobbade på Tidö slott. Andra året hade jag fått kläm på det hela och jobbade nästan ett helt år med att få fram utställare, men utmärkt resultat. Nu har jag haft ca. en månad på mig att ragga utställare. Fick i hop 12st utställare, hoppas bara att ingen droppar av. Sedan är det också, kommer det några besökare. Vill ju att utställarna skall vara nöjda med.  Så det är inte bara en sak som jag oroar mig för. Man skulle kunna säga att jag är lite av en perfektionist när det gäller att fixa med sånt här.

julm

Hoppas jag kan sova något i natt bara. Skall fotografera i morgon så ni får se hur det var. En del kommer jag lägga ut här men även på jobb bloggen som jag sköter. Så håll tummarna för mig att allt klaffar.

5 kommentarer:

 1. Det går nog perfekt ska du se!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Det kommer att gå jättebra ska du se. Min kompis och jag håller på att planera en julmarknad till nästa år. Kanske jag kan be dig om råd... Lycka till imorrn Kram

  SvaraRadera
 3. Kikar in för att önska en mysig 2 advent.Jag tror med all säkerhet att du fixat detta galant ..Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Nu är jag nyfiken, kan tro att det gick jättebra, hoppas du kan njuta utav sdventssöndagen, kramen

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck