onsdag 12 januari 2011

Det mår vara över

Julen må vara över men den här lilla vännen får stå ett litet tag till. Jag har ju nämligen en liten förkärlek för Dala hästar, iof är detta inte en Dalahäst utan mer en halmbock i porslin men vad spelar det för roll. Jag fick den av min mamma till jul då hon vet vad jag samlar på och tyckte att den passade hos mig.

DSC_0288

Idag har det inte heller blitt nått målat heller, det finns visst inget mellan läge på mig (fast det visste jag ju) Antingen håller jag på som en tok eller så gör jag ingenting tills det blir svårt att starta upp igen.

DSC_0287

I morgon har jag fullt upp med att fara runt och lämna in dokument på olika ställen. Af skall ha sitt Fk skall ha nådiga luntan, läkaren ett dokument så här gäller det att vara tidigt uppe och hänga på låsen. Ev så kanske hinner jag med målning efteråt, skulle vilja det så helgen kan ägnas åt städning och fotografering. Ni måste ju få se kökets före och efter.

DSC_0286

Men det är morgondagen nu tar vi kväller för “Svärdet och Spiran” går just nu på tv, iof såg jag slutet förra helgen på nätet men det är skönt att varva ner med lite tv innan sängen ropar att John Blund sitter på sängkanten om jag nu kan somna för sonen är i semifinal i en sångtävling i kväll och jag är så nyfiken på hur det gick och lät. Jag kommer nog att hålla mig vaken tills jag hör något från de som är där.

4 kommentarer:

 1. http://vindsromantik.blogspot.com/

  Kikar in för att lämna ett spår... tänkte se vad du gör, men , jag får återkomma, måste iväg på jobbet.

  Önskar dej en underbar dag
  Maggan

  SvaraRadera
 2. Hej Slår nu ett slag för min utlottning på Marias Hörna. Väl mött !
  Maria

  SvaraRadera
 3. Vilken sötnos du fått...verkligen fin och jag förstår om den får stå kvar framme en stund till...Här är julen borta o granen utslängd - så skönt att få in luft i huset igen...Längtar efter att "dra igång" igen o vill inte ligga här o hosta mer...suck...det blir nog bättre snart!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 4. Ha en bra fredag.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck