fredag 7 januari 2011

En liten egenhet

Fredags kväll och jag är nu laddad för en tv kväll, tyvärr är det inte Svärdet & spiran som visas. Jag har helt blivit såld på den serien och nu får jag vänta tills onsdag nästa vecka för att se fortsättningen.

DSC_0274

Jag frågade maken varför jag är galen i den stilen av filmer/serier, då sa han du kanske har levt så i ditt tidigare liv. Kan det vara så tro? I så fall kan det ju förklara min passion för slott och att när jag kommer till en gammal plats undrar hur de levde där på den tiden det begav sig.

DSC_0279

Tycker själv att det är en liten konstig egenhet jag har men som sagt har jag levt så tidigare så är det nog inte så konstigt. I dag har jag sytt lite lampskärmar och plockat lite medans rörmokaren var här och äntligen reparerade pannan till bergvärmen, så nu är det dags att ta i tu med försäkringsbolaget.

DSC_0281

Sedan passade jag på att åka runt lite på loppisar och en och annan butik innan jag lessnade på folk och trafiken. Om jag fick nått med mig hem, japp men det blir en annan dags berättelse. Lyktan i fönstret fick jag i julas av sonen och hans familj. Nu väntar jag på att maken har grillat finsk korv på bastuaggregatet (vedeldad) det får bli kvällens fest meny.

7 kommentarer:

 1. Undrar just vad det var du hittade på loppisen? Vilken festmeny! Korv på bastuaggregatet...det låter hmmmmmm... Men å andra sidan äter ju inte jag korv!Jag antar att ni bastar under tiden som korven blir klar.
  Ha en trevlig kväll!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Ganska intressant tanke det där! jag är säker på att vi alla haft ett annat liv, det är bara få som får minnas det, eller en ha en "känsla" av det...

  SvaraRadera
 3. Jag har också fastnat för den serien...trodde inte att den var något för mig, men min bästa vännina ringde mig och sa till mig att jag skulle slå på tv:n, och lydig är jag! Tv:n åkte på och jag är såld!! Idag får det bli Lets Dance...det är dottern som bestämmer ikväll!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 4. Vilken söt lykta bara så söööt....Önskar dej en skön kväll.Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Hej..Jag läste dina ord hos mig la ut dom i 2 sek men sen ångra jag mig och tog bort dom kändes för privata för att lägga som kommentar hos mig..Förstår dig man blir så trött...varma kramar susanne

  SvaraRadera
 6. Det är likadant med mig, älskar dessa gamla historiska händelser och så engelska kostymfilmer, det bästa jag vet, fin lykta du fått, ha en bra vecka, kramen

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck