måndag 17 januari 2011

Minns ni?

Måndag det innebär en ny arbets vecka och denna vecka står jag i butiken då de övriga är och förbereder montern för Formex mässan. Jag har hört att det kommer att finnas en hel del spännande människor där, jaja det kanske blir ett annat år för mig.

DSC_0315

Nu skall vi ju inte tala om det, varför inte tala om det hemska som är på backen nu, is. Här har vi en följetong för att få hjälp, började förra veckan med att ringa kommunen om att det måste sanda vår väg (inte bara vår utan vi är tre hushåll som måste anv. den för att komma ut på stora vägen) Hela veckan har vi ringt då vi hade glas is, inget händer.

DSC_0316

Vi trodde inte det kunde bli värre men det har det, nu är det blank is med vatten. Vi ringer igen, 3 samtal. Men ingenting har hänt, fasiken skall det vara så här, vi kan inte ta oss till soptunnan eller brevlådan, gissa då hur det är att försöka ta sig ut med hunden. Så där ja nu fick jag det ur mig, fast jag är fortfarande arg som ett bi. Gillar inte att bli nonchalerad eller tagen på allvar.

DSC_0318

Å så hoppar jag vidare. Nu kan jag bocka av en sak på min lista, det är sovrums möbeln som jag köpte i januari 2010 som hade en grå/grön färg på sig. Den har jag äntligen målat, jippi. Det är så skönt när man kan stryka saker från göra listan, då är det bara några projekt kvar att måla. Har lite svårt att bestämma mig för vilket det blir. Vill ni se hur den såg ut tidigare så kika HÄR.

7 kommentarer:

 1. Möbeln blev superfin!!!
  Jaa visst kan man drömma om att få gå på Formex... Men tur iallafall att det finns de som bjuder fina bilder i bloggvärlden sen:)
  Isproblemet låter trist...Hoppas det ordnar sej!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Så fin möbeln blev.
  Det är ett elände med halkan, här får vi sanda själva. Gå ut med hundar är inte lätt i halkan, man är ju rädd att de ska göra illa sig oxå.
  Gillar dina bilder.
  Ha det gott
  Yvonne

  SvaraRadera
 3. Möbeln blir helt underbar! Det är ju bara för synd att inte du oxå får vara med på Formex, då kunde vi ju sagt..Hej..kramen

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Så fint det blev när du målat.. Ett elände när kommunen inte sandar. Tänkte ta en tur till Formex på söndag tror jag. Ha det bra Kram

  SvaraRadera
 5. Det har varit rätt isigt ett slag nu o det är förenat med vissa risker att ta sig ut...Här har de dock varit rätt så bra på att sanda men jag vet att folk utanför stan även här har det bedrövligt...Det kunde väl få smält ett litet slag till så hade det varit väck...nu är det kallt igen o det ser inte så värst inbjudande ut utanför fönstret...Jag ska ge mig iväg en sväng senare o det blir till att gå långsamt i dag.

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 6. Jättefint.
  Kul att du deltar i min utlottning
  Kram Agneta

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck