måndag 3 januari 2011

Mitt löfte hålls ännu

Nu var det ett tag sedan jag gjorde något inlägg, dagarna går ju så fort. Julen har kommit och gått och sedan hade vi ju nyss nyår. Nyårsafton tillbringades med grannar hos att annat grann par, vi hade typ ett knytis. När vi hade ätit begav vi oss ut på gården där det kommit snö, snöslungan togs fram och det röjdes upp för här skulle spelas kubb. Damerna mot herrarna spelet avslutades inte eftersom tolvslaget kom före. Sedan kom fler grannar ut och vi stod och önskade varandra gott nytt år, natten avslutades med korvgrillning utomhus. Kändes inte som en vanlig nyårs afton men helt suveränt var det.

DSC_0207

Här hemma på inredningsfronten har det inte hänt så mycket förutom att ljusstakarna sakta plockas undan. För jag längtar efter att dra i gång och måla köket, ja det är en hel del målnings arbete framför mig men det kommer bli så bra. Annars har jag hållit mitt nyårs löfte (hitentills iaf) att bara tänka på mig själv.

DSC_0207

Skåpet ni ser i dag, är en favorit men tyvärr står den inte hos mig utan hos min mamma. Det finns ett bord och 4 stolar till och min farmor hade lika dant och jag tycker att det är så vackert.

9 kommentarer:

 1. Ja tänk vad tiden går fort när det är lite helgdagar. Vilken underbar idè att ta fram snöslungan och sen spela kubb mitt i vintern. Ha ha ha...Perfekt nyårssysselsättning!
  Jag önskar dig en god fortsättning på det nya året!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Så fint stort skåp du har.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Härligt det lät med att spela kubb på Nyår.
  Ha en fin vecka
  Kram

  SvaraRadera
 4. Idag kom ett brev från samma ställe till mig,,som gjorde mig så irriterad..jag hoppas att dom ringer mig så jag får nån ordning på det..ibland undrar man vad den instansen har för uppdrag egentligen..Inte får dom folk att må bättre precis...jag håller tummarna för dig vad det än må vara dom vill dig..Varma kramar..Susanne

  SvaraRadera
 5. Ett gudomligt skåp, men som väger som synden (vi har ett likadant ute på landet...). Kanske inlägget ditt är en "vink, vink" till din mamma... ;)

  Kraam!
  -Pia-

  SvaraRadera
 6. Underbart, underbart..., att spela kubb i smällkalla vintern känns vid bara tanken inte så lockande men du fick det att verka möjligt!!!!
  En annorlunda nyår....

  Bra att du håller ditt nyårslöfte och det var ju ett förnuftigt löfte dessutom:)
  Hoppas nu att du kan fortsätta rå om dig själv hela helgen och att det bjuds på mycket ledighet.
  Kram
  Marianne

  SvaraRadera
 7. Vilken mysig nyårsafton ni verkar ha haft! God fortsättning önskar jag dej och håller tummarn på att du håller ditt löfte!! // Kram Åsa

  SvaraRadera
 8. Det låter som en vääldigt trevlig Nyårsafton hos Er och att spela kubb var en bra idé...Själv jobbade jag men var upp o skålade vid 12-slager..sov några timma o så upp igen. Men nu är jag ledig och njuter.
  Ett mycket vackert skåp...urflott!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 9. Vilket underbart skåp din moder har, låter som ni hade en väldans trevlig nyårsafton och glädjer mig att du håller på ditt löfte...:) ha en skön dag i snökaoset, KRAM

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck