tisdag 11 januari 2011

Paus i dag

Målade klart skåpluckorna i går och målade lite stommar men i dag tänkte jag ta mig en liten paus. Känns inte som jag bytt färg när jag kollar på luckorna men det är väll bara för man setat och stirrat in i färgen då jag målade. För de som ser köket nu säger att det är vitt och fint, ni får väll se sen då jag är klar.

DSC_0294

Helgen som var passade jag på att sy lite nya lampskärmar, så nu är alla stjärnor borta. Tyget köpte jag på jobbet, tycker att det är så skirt och fint. sydde av ett annat tyg med men de har jag inte fotat än.

DSC_0291

Den 28 mars har jag bokat in Terry Evans i min almanacka, då kommer det vara en stor seans här i stan och jag är över lycklig att jag fått tag på biljetter. Har missat den i 3 år men nu äntligen. 

DSC_0295

Här är det mycket på gång just nu, lite för mycket för min smak för. Har samtal med läkaren sedan kommer Af till jobbet för mitt lönebidrag går ut på fredag, vilket jag inte hade en aning om (fick veta det i dag) sedan har jag ett drös med papper som skall till FK allt skall ske i morgon, så det blir tidig säng gång så jag har huvudet på skaft.

5 kommentarer:

 1. Du kommer ihåg att andas oxå va? ;)
  Lycka till med mötena, hoppas de går din väg!!

  Ska bli spännande att se slut resultatet med all din målning! // Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Å här kommer en Åsa till....
  Du verkar ha mycket att stå i nu. Dina lampskärmar blev jättesöta. Undrar om jag oxå skulle försöka mig på att sy en sån.
  Sov gott nu och ha en bra dag i morron!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. tanken hos dig och hoppas att allt löser sig..kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Så vackra bilder
  O så fint hem du har
  önskar en fin onsdag
  Kram Tina

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Mycket fint och mycket vackra bilder!
  Ha en fin kväll!

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck