onsdag 9 februari 2011

En hel del snurr

Nyss inkommen efter en liten promenad med hunden men det var inget skönt för temperaturen har snabbt krypt ner till snart –10 och i morgon varnar de för snö. Huvva kan det inte vara slut på eländet.

DSC_0001

I måndags klev jag tillbaka in på jobbet, inte för att jag är är helt återställd men min jobb hög hade inte minskat  medans jag varit borta. Kändes skönt att ta tag i den i stället för att vara frustrerad över allt som behövs ta tag i här hemma.

DSC_0004

Har en hel del målning kvar och sedan har jag ett parkett golv som skall läggas. En utrensning av grejer skulle även behövas inför stundande loppisar. Detta får mig osökt att tänka på …..

DSC_0005

Wife swap (undras om det stavas så). Jag måste se det programmet varje morgon innan jag beger mig till jobbet, skrattar hjärtligt åt dem. Mer säger jag inte ; ) Äntligen har min nya hjälpreda och julklapp fastnat på bild. Den har inte lika stor effekt som min gamla men den har mer användnings områden, å så är den snygg.

5 kommentarer:

 1. den får du säkert mycket användning av.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Min assistent är från slutet av -70 början av -80 talet och gud vad jag älskar den! Gammal som ny... du kommer ha massor av användning!!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Inte speciellt skönt ute just nu. Skönt att du börjar bli bättre. Fin julklapp du fick. En sådan har man mycket nytta av. Lycka till med "högen" på jobbet. Kram

  SvaraRadera
 4. Skönt att du är på benen igen, visst är dom trevliga Lena och Tomas, ska bli så roligt att se dom igen, ha en skön helg, kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du kryat på dig ytterligare! Fin maskin du har!
  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck