söndag 13 februari 2011

Om möblering

Här har man just hämtat sig från ovädret vi fick i fredags, fy vad snö det kom. visste inte ens om jag skulle ta mig till jobbet pgr. av all snö som drev igen vägarna. som tur va så kom en traktor och plogade så bilarna som satt fast kunde ta sig loss men gisses vad vägarna är smala nu.

DSC_0013

I går jobbade maken och jag följde med bara för att göra något annat, det var nämligen en shopping resa till Stockholm (över dagen). Hade inte tänkt handla något utan bara vara på annan ort. Men men nog blev det lite shopping och det var rea på dem med. Det blev en vinter jacka och två tunikor i typ plysch, en rosa och en svart. Skall fota dem så snart de har torkat, vill ju tvätta dem innan man använder nya kläder.

DSC_0015

När jag var hemma och sjuk så köpte maken Xbox 360 med kineckt. Det inne bar att vardags rummet måste möbleras om så man får plats att flaxa och hoppa. Å hör och häpna han gjorde det själv, det var första gången ; ) Naturligtvis så hade jag ju synpunkter på det men jobbet fick han göra och det här är resultatet.

3 kommentarer:

 1. Så roligt med lite shopping.
  Ha en fin söndag.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Vilket vackert skåp ni har!

  Kram Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck