torsdag 17 februari 2011

Strul i massor

Oj, oj oj säger jag. Här är det inte lugnt en enda stund men tyvärr inga trevliga saker. Först i tisdags möte med fk och Af, säger bara suck. Dessutom så strular makens bil så jag får kliva upp supertidigt för att köra och hämta sent på kvällen. När jag kom till jobbet och jobbat några timmar så ringde mamma (som var hundvakt för dagen) och sa att Bella inte var som vanligt. Vi hade märkt att det var något men trodde det var ryggen eller benen.

DSC_0019

Sagt och gjort fick en akut tid till veterinären, ett 2 timmars besök som visade sig skulle leda till operation. Livmodern måste opereras bort så jag fick tid kl. 9 dagen efter. Bella som är en hund med rutiner kunde inte förstå varför hon inte fick frukost och undrade varför allt var annorlunda. Jag lämnade in henne och for till jobbet men ni kan gissa vart mina tankar gick.

DSC_0018

Hämtade hem henne samma dag (igår), tjurig var hon för att jag lämnat henne där och sedan trivdes hon inte med kragen. Fick möblera om lite här hemma så hon slog i över allt och stod med huvudet i ett hörn, det var bara att lära upp henne. I dag är hon sitt gamla jag eller rättare sagt så kan man inte tro att hon blev opererad i går. Inte nog med det, Dotras bil….hmm någon har kört på den på parkeringen och smitit.

DSC_0020

I dag var det besök i Stockholm, maken skulle på tarm undersökning och behövde chaufför. Klart man ställer upp, besöket gick bra och vi är lugna över beskedet. Men nu är jag rätt slut, så sängen skall intas. En arbetsdag till sedan några dagars ledighet med förhoppning att något skall göras klart här hemma.

4 kommentarer:

 1. Huu, det har gått livat till hos er! Men tur att allt blev ok!
  Trevligt med om möblering - om man bara visste hur och vart man kan placera om sina möbler?!

  Önskar dig en sköön helg!
  Kraam,Pia

  SvaraRadera
 2. Rackarns vad det har hänt saker hos er. Hoppas att det lugnar ner sig. Jobbigt när djuren blir sjuka, hoppas hon blir frisk nu.
  Kramar och trevlig helg.
  Yvonne

  SvaraRadera
 3. Hej Corrina! Läste just om tillvaron hos er. Oj. det låter rörigt. Skönt att vovven kommit hem från operation och det verkar gått bra. Hoppas maken din också mår bra och att du får välbehövlig lugn och ro och VILA i helgen. Ibland är det skönt att bara ligga på sofflocket lite :) Bläddra i någon inredningstidning kanske, hihi. TACK att du lagt in länk från din blogg till min. Jag kan ju göra en länk till dig med. Tänkte faktiskt på det förut... men glömt att fråga om du ville det? Kan ju även länka till er shops blogg?

  Ha en mysig helg!

  Kram, Helena

  SvaraRadera
 4. Det låter som om det händer mycket runt dig just nu.
  Ha en fin helg.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck