lördag 19 mars 2011

Allt kan inte slängas bort

Vilket bakslag vi fick i går, tung blötsnö. Idag däremot så skiner solen så starkt och fint, måste nog passa på att ut och knata lite och suga åt mig solens vitaminer.

DSC_0130

Här är det full rulle vill jag lova, fejas å donas. till helgen vill jag ha allt i topp trim. Dotras lägenhet skall få en make over med.

DSC_0132

I går fick jag äntligen tag på markis väv i rätt färg, entrén skall få sig ett lyft samtidigt som det skyddar mot regn och snö.

DSC_0137

De här porslinet blev räddat från att kastas vid en flyttstädning. 2 koppar med fat och sedan de ljuvliga faten. Nu kör jag på så jag hinner ut en stund.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Visst var vädret igår onödigt, men idag är det underbart. Hoppas att jag hinner ut en sväng efter lite städning och tvättning. Jättefint porslin. Ha en underbar lördag KRAM

  SvaraRadera
 2. Usch vilket tråkigt väder! Hoppas ni har det bättre idag. Nere i Lund har vi till o med lite sol :)

  SvaraRadera
 3. Hej..vacker tunika,,gullig liten sparbössa och så jätte fint porslin..Skönt att vara glad åt små saker..ja den snö som kom kunde kvittat men i dag lyste solen och jag njöt av den genom att putsa fönster..Vägen till glädje är lång känner jag men jag försöker och vill verkligen skaka av mig det som gör ont...Varma kramar Susanne

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck