onsdag 23 mars 2011

Egenskaper

Tänk vad tossig jag kan vara, vi skulle lägga klart golvet i dag och vad gör jag först….Japp städar. Bella lossar massor med päls just nu och sedan när man varit ute på promenad får man massor med grus in och jag då som alltid går barfota inne kan inte känna skräp under fötterna.

DSC_0168

Sagt och gjort dammsuga först sedan hålla på med golvet å ni skulle se hur det ser ut överallt här nu. Säng kläder och jackor över allt, för golvet skulle läggas under garderoberna med. Bäst att göra helt klart så man inte får hit arga snickaren, näe det är bara jag som kan reta mig på att saker inte blir klara. Jag kan nämligen inte fortsätta med nya projekt innan de gamla är slutförda. En positiv egenskap är att slutföra in i det sista än att hatta runt med halvfärdiga projekt.

DSC_0167

Strax skall jag sätta mig och surfa in till Ikea och leta nya garderober, för den som står i gäst rummet har gjort sitt. Nu är då frågan om sovrummet skall få nya och sovrummets skall flyttas in i gästrummet.

DSC_0169

Den vackra ringen var en av gåvorna jag fick av min Dotra och turkos är en av mina absoluta favoritfärger.

Det sägs att Turkos hjälper till att öppna upp förmågan till medialitet. Den är psykiskt renande

1 kommentar:

  1. Hej!
    Önskar jag hade en sådan egenskap att slutföra ett projekt i taget. Underbar ring du fick av din dotter. Ha det så bra Kram.

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck