måndag 21 mars 2011

För flera veckor sedan

Födelsedag har vi haft här i huset för ett par veckor sedan. Japp det var jag som hade födelsedag, det blev inga fler år men en hel del erfarenhet rikare ; )

DSC_0194

Jag hade inte alls tänkt att fira den dagen men mina nära och kära hade andra planer. Så det blev att ställa sig att baka, morotskaka, chokladrutor, cheeskake, bullar och chokladbiskvier och så tårta till det. Tyvärr glömde jag bort att fota kakbordet.

DSC_0180

I stället får ni se en vacker blomster korg som jag fick av en mycket god vän. Det kommer att komma mer blommor fram över då jag fick så mycket fint.

4 kommentarer:

 1. Nä nu fyller man inga mer år...men visst ska man fira sin dag på något vis ändå...GRATTIS i efterskott...Jag fyller ju också snart o jag jobbar hela den dan...men så får det va´...
  Vackra blommor och det ska du verkligen ta åt dig äran av!

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott! Själv har jag slutat att fira mina födelsedagar på det traditionella sättet. Jag hittar på nåt kul att göra i stället.
  Blomkorgen var ju jättesöt! Ha en bra dag! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott, så vackra blommor du fick,du har inte funderat på träffen, är det någon jag skulle vilja se här så är det du :) hoppas du har det bra, kramen

  SvaraRadera
 4. Hej och grattis i efterskott =) fina blommor.
  Tack før kommentar inne hos mig =), roligt med kommentarer nær man ær ny bloggare.
  Ha en bra vecka, Kram maria

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck