söndag 20 mars 2011

Jag har äntligen fått nått gjort

I går satte jag mig framför symaskinen och sydde insyns skydd till entrén, satte dem på plats med. Skall styla och fota vid ett senare tillfälle. Så jag måste säga att jag var rätt nöjd med lördagens arbete.

DSC_0187

När jag väl var klar med det så kom vårt älskade barnbarn med sina föräldrar, det blev gemensam matlagning. Fläskfilé, wok grönsaker och nudlar som blandades i hop super gott var det.

DSC_0185

Kvällen avslutades i soffan med körslaget, en helt underbar dag. Ändå längtar jag tills att all snö är borta och jag får ta tag i trädgården, sitta ute med allt som hör till.

DSC_0186

Ser ni mitt köksbord? Japp äntligen har jag målat det och stolarna har fått nytt tyg. Riktigt nöjd blev jag, undrar bara när första repan kommer på bordsskivan, har ni tips på hur man får det tåligt?

 

6 kommentarer:

 1. Ja du...repiga bord är ett gissel och jag vet inget mer än att lacka hårt...ändå finns det repor i bordet här...Det ser verkligen trevligt och mysigt ut i ert kök!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 2. Snyggt som sören blev det med bordet och stolarna!
  Flitig är du och duktig :)

  SvaraRadera
 3. Hej

  Ja det blev fint fast jag inte är så förtjust i så mycket vitt så kan jag tycka det blivit fint hos dig ändå.

  SvaraRadera
 4. Så skönt när man får lite gjort fast att kanske orken inte riktigt vill men man mår lite bättre..jag fick lite fönster putsade i går..Skönt..Varma kramar tänker på dig...

  SvaraRadera
 5. Repiga bord har ju sin charm också, sådär naturligt shabby :)

  SvaraRadera
 6. Så fint ditt kök har blivit , när du målat om.

  har själv tänkt måla mitt köksbord och stolar..i Engelskt rött..

  Vad använde du för märke på färgen?

  // Eva

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck