lördag 26 mars 2011

Lego

Nu är jag mör i kroppen det vill jag lova i går var mitt barnbarn här på kvalitets tid med farmor. Vi läste en hockey bok tillsammans för även han vill spela ishockey som pappa hans gjorde. Nu vet han hur Nicklas Lidström och Foppa ser ut och vad de heter. “De kan hjälpa mig bli proffs” sa den lille.

DSC_0229

I morse när han vaknade kikade han runt i sängen och veckade ögonbrynen surt och sa “Jag tycker farfar jobbar för mycket och nu vill jag att han kommer hem” Fast det gick över fort då vi satte oss och byggde med lego, det blev två stora riddar fort. Jag älskar nämligen att bygga med lego.

DSC_0230

När den lille mannen blivit hemkörd så startade jag någon form av storstädning. Hela övervåningen dammades, dammsög och skurades. Sängen är ren bäddad. Passade på att dammsuga och plocka lite på altan, ner i källaren och mangla allt tvätt och städa kontoret. Vad skönt att ha allt det gjort på en lördag, det innebär att jag har hela söndagen ledig?

DSC_0228

Kanske inte, har ett garage i källaren som det inte går att komma in i. Så kanske jag tar tag i det med, vore ju skönt att vara av med det på göra listan med. Men nu är det lördag kväll och nu läggs fötterna upp i soffan å mysa lite. Den här vackra skålen fick jag av sonen och hans familj då jag fyllde år.

1 kommentar:

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck