torsdag 24 mars 2011

Svart hög

Det är redan torsdag och vinden dundrar utanför, idag blev det ingen längre promenad alls med hunden, det blåser på tok för mycket här.

DSC_0225

I stället blev det att göra klart det sista på golvet och ut till möbelvaruhusen och se om det finns någon bra garderob. På Ikea fanns det nästan ingenting. det beror på att den 10 april stängs det gamla varuhuset och den 13 öppnas nya Ikea. Så jag lovar att det gapar tomt på lagret.

DSC_0220

Nä i stället åkte vi hem och spikade i hop den gamla tills någon ny hittats. Allt packades tillbaka in igen, vilken ordning det blev. Rummet städades och ställdes i ordning för i morgon kväll kommer Lill prinsen och skall sova hos farmor.

DSC_0219

Nå väl nu har jag dragit igenom blocket och hittat en som jag verkligen vill ha och nu har mailet gått i väg så vi får se om den finns kvar. Dagen till ära så visas hallen upp, jag målade garderoberna i somras men nu har panelen fått vit färg på sig i stället för det grå. Märkte ni svarta högen vi dörren? Det är inga kläder som ligger där utan det är en av Bellas favoplatser och hon vägrade gå därifrån då jag skulle fota.

6 kommentarer:

 1. Fick kika riktigt noggrant, för att hitta! Hon har tagit en riktig vakt plats, vid ytterdörren!
  Din lilla byrå ser fin ut!

  Här I Åbo stormade det hårdare än någonsin! Det var farligt att gå ute!!!

  Nu har det moinat...

  Kramis!
  -Pia-

  SvaraRadera
 2. Instämmer med följande :) nu fortsätter vi att hålla tummarna så det löser sig, fler än jag som önskar se dig, åsa bakom berget undrade om du kommer, ha en fin helg, kramen

  SvaraRadera
 3. Din hall ser verkligen fin ut! Förstår att det blir en mysig kväll med lillprinsen!
  Ha en skön helg!
  Märta

  SvaraRadera
 4. Ha en fin helg.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Såg en liten hög bredvid dörren:)
  Ha en härlig helg!
  Camilla

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck