söndag 27 mars 2011

Tillsammans

Var jag mör i går så är det ingenting mot i dag, garaget som egentligen inte är ett garage utan var ett tidigare har blivit rensat.  Maken och jag klev ner  vid 10 tiden och startade röjandet, jag visste att det var loppisar i stan men jag ville hellre få det här gjort.

DSC_0242

Det som är roligast är att vi gjort det tillsammans, det brukar annars vara jag som gör det själv eller så brukar mamma vara med. Som sagt vi har gjort det tillsammans och nu hoppas jag på att allt får stå på sin plats, för det är inte jag som rör om kring, fast det har ni nog listat ut.

DSC_0240

Nu måste jag ta och göra om min göra lista för jag har gjort så mycket av det som låg som prio. Gissa vad skönt det känns att inte behöva ta till sommaren för att beta av tråkiga saker, så nu kommer jag kunna njuta av sommaren på ett helt annat sätt. Jag kanske till och med får tid att pyssla igen, det känns som jag liksom som jag kommit i fas.

DSC_0245

Morgondagen ser jag framemot med spänning för det är då jag och Dotra och Whilliams mamma skall i väg och lyssna på Terry Evans. det skall bli spännande att se han live för på tv så klipps det ju friskt men nu äntligen se han live.

3 kommentarer:

 1. Ja visst är det en härlig känsla när man äntligen har fått gjort en sån där röjning.
  Vilken spännande dag ni har framför er! Hoppas du berättar sen.
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Härligt med stor röjningar.

  Ang min lilla plantering, så tar jag in den varje kväll :)

  Hoppas T.Evans var bra :)

  Ha en fin start på veckan

  SvaraRadera
 3. Honom skulle jag vilja träffa..han är helt otrolig och har fatktiskt varit på flera seanser med kända medium..men det får vi ta en annan gång :) ha det gott, kramen

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck