onsdag 30 mars 2011

Uppe med tuppen

Jag må säga att det är tur att man går upp så tidigt som jag gör för vad jag hinner med om dagarna. En massa papper fixades tidigt lika så en massa telefonsamtal. Hunden fäller som en tok nu så det var bara att dra i gång med städning.

DSC_0171

Man kan inte bara städa så jag tog med mig hunden ut på en lång promenad, tog en liten lunch och sedan bar det i väg i bilen för att kompletterings handla. Inga fynd för det var ju inte det jag var ute efter. Väl hemma igen tog jag en paus ute i solen, det var så underbart att bara sitta, näe det var inte riktigt sant. Tvingade mig att sitta still en timme iaf,

DSC_0172

Sedan fick jag för mig att både kök och badrum skulle skuras. Tänk vad mycket man hinner bara man ger sig tusan på det. Just nu sitter jag ny duschad och håller på att fixa naglarna. För i morgon skall den här slickade katten (ser så uti huvudet) gå till frissan för en välbehövlig om gång. Jag kan ju säga så här det blir inte en putsning men vad det blir har jag ingen aning om.

DSC_0174

En make over skulle inte sitta fel känns det som just nu, som en ny start på det som komma skall. Förresten det här vackra uret fick jag av Dotra på födelsedagen. Så vackert att ha på sig men även dekorativt på ett bord.

5 kommentarer:

 1. Skönt med lite egen tid just nu hinner jag inte med nått liksom Roligt om du förstår vad jag menar bara massa måsten,,nej en hängmatta på bahamas helt själv ett par dagar det är vad jag skulle önska mig just nu...Vacker klocka!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fin klocka. Kul att du är med i min utlottning
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker klocka, hoppas du hade en skön stund hos frissan, dit ska jag bege mig på måndag :) ha en fin helg, KRAM

  SvaraRadera
 4. Du milde vad saker du hinner med...o sol har ni haft också...Här har det jobbats och det har regnat...jag hoppas på lite solstänk under helgen men än ser det grått ut.
  Det är gott när man får fixat till till sig lite men jag tror nog att vi duger så bra just som vi är...Ha det riktigt, riktigt Gott!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 5. Det är verkligen en riktigt vacker klocka!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck