tisdag 29 mars 2011

Utmana ödet?

I går körde maken och jag i väg allt vi hade samlat i hop i källaren som skulle kastas, mestadels så var det massor med spillvirke, trasiga maskiner och en och annan gammal trädgårdsstol, ett stort lass blev det iaf.

DSC_0271

Återbruket blev anhalten och det är en riktig guldgruva för en sån som mig. Fast man får ju inte ta med sig något hem om det är kastat i containern. Fast jag frågade snällt och tjejen sa som det var att om hon vänder ryggen till så ser hon inget.

DSC_0274

Plockade upp en vacker sak i mässing, jag tror den är till för att ha ved i och maken ville ha den i bastun men aldrig i livet, den kan stå inne och ha tidningar eller blommor i sig. Det fanns en hel del lyktor med men jag ville inte utmana ödet att bli ertappad att bli av med denna dyrgrip, så lyktorna fick vara. Har putsat av den lite för att se hur den såg ut för den var nästan svart då den kom hem.

DSC_0275

Sitter och summerar gårdagskvällen, var ju på stor seans med Terry Evans. Har länge velat se han live och som vanligt så var han klockren i berätta för folk om olika saker. Tyvärr så fick vi tre tjejer inte någon hälsning men vi var djupt berörda av de som fick.

1 kommentar:

  1. av sådana fynd känner man sig rik och lycklig...vilket kul ställe ni verkar ha för att slänga grejer...Klart att den ska stå inne och glänsa...
    Hoppas allt är väl med dig och nu är det vår...tänk så skönt!

    Kramar från Malin

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck