torsdag 7 april 2011

Drastiska åtgärder

Å så var det torsdag igen, tiden går riktigt fort och jag har absolut inga problem med att inte ha något att göra. Snarare räcker inte tiden till. I morse vaknade jag kl. 8,45 av ett tele samtal å det var nog tur det annars hade jag väll sovit ännu. För i dag var det en dag med huvudvärk, måste vara blåsten som gör den.

DSC_0249

Jag hade nämligen möte i dag igen på A-f, jag hade bett om att få byta handläggare och naturligtvis fick jag det. Tog mig en snabb runda på stan in till en butik som skall stänga men näe, sedan vidare till Stads missionens butik, lite fanns det och det kliade att handla men näe inte nu heller.

DSC_0248

Vidare till en tygbutik för att se om de hade något tyg som passade som band för mina hissgardiner. Fick lite idéer men hittade inget som passade, skam den som ger sig. Nu i helgen skall de banne mig vara klara och målningen av gäst rummet hade jag tänkt hinna med också.

DSC_0247

Så jag stänger nog av telefonen, låser dörren, skaffar kattlåda till hunden så skall jag väll banne mig hinna ;)

3 kommentarer:

 1. Inte lätt att hinna med allt man önskar i bland..Ja du fick brev från F kassan idag nu ska dom börja rota i min sjukskrivning nu vill dom att min läkare skall skriva mer på läkarintyg..Oj jag blev så deppig,,för jag känner att det bådar inte gott...Varför kan man inte få vara i fred...Kram S

  SvaraRadera
 2. Jättefin blogg Du har.
  Fnissar gott åt den skämtsamma tanken på att skaffa kattlåda åt hunden, brukar också skoja så ibland ;*)

  Hälsningar, från Eva

  SvaraRadera
 3. you have a good writing skills

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck