torsdag 28 april 2011

En resa

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, hade tänkt att pausa förra veckan då maken var ledig men det blev visst lite längre, så kan det vara då man har saker att göra hela tiden. Ni vet ju hur det är. Här har vi iaf, jobbat massor på tomten, njutit av solen och åkt en massa motor cykel och bara varit.

DSC_0283 (2)

En och annan loppis har det ju blivit med eller som den här lampan som jag hittade på blocket. Sent en kväll efter att talat med säljaren ställde vi in GPs och åkte, bil då. Vi närmade oss målet men gpsen vill ut i ett industriområde och helt plötsligt står min hemgata på gpsen. Nu tänkte jag att gpsen hade fått fnatt, men vi fortsatte för den har aldrig strulat tidigare.

DSC_0282 (2)

Vi körde på och det gick bra ett tag men vägen blev bara mindre och mindre och det blev mer öde. Kan någon bo så här illa tänkte vi, tänk hur det måste vara på vintern. Det blev brantare och smalare och jag lovar att jag satt på nålar och var skitskraj men det fanns ingen chans att vända men så helt plötsligt kom vi till värdens vackraste bostadsområde med de mest gamla underbara hus.

DSC_0284 (2)

Gpsen stod inställd på kortaste vägen när jag talade med säljaren så skrattade hon och sa det där är ingen väg, hur klarade ni det? Jo, jag har värdens bästa yrkes chaufför som dessutom är min make, som tålmodigt står ut med mina blocket resor. Nu hänger lampan så fint i mitt vardagsrum som dessutom var snorbillig, annars hade jag ju inte åkt.

2 kommentarer:

  1. Oj vilken resa men det va det värt en super fin lampa....Kram och hoppas ni får en härlig Valborg

    SvaraRadera
  2. Ha en jätte trevlig helg!
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck