fredag 8 april 2011

Jag ligger bra till

Stormen har kommit till baka och det viner för fullt runt husknuten, jag har inte varit ute så mycket idag utan jag har hållit mig inomhus och jobbat på.

DSC_0306

Mina planer för helgen var ju att sy hissgardiner och måla gästrummet och jag är så stolt idag för jag är snart klar. Det gäller att ligga i för att hinna med, å jag blir så himla lycklig då jag betar av saker som jag länge planerat att göra men inte riktigt fått tid till.

DSC_0307

Hissgardinerna sydde jag av gamla lakan som jag köpt på loppis. båda två har olika spets och det sitter monogram på dem. Nu sitter de där vita och fina, var verkligen skönt att ta bort de gamla som hade gjort sitt.

DSC_0304

Gästrummet är grundat och står på tork så i morgon skall jag dra ett lager till och se om det räcker. Skall försöka hinna med ett loppis med behöver 2 lakan till för jag vill göra nya hissgardiner till gästrummet och köket med. Det är ingen panik utan jag letar tills jag hittar de rätta.

4 kommentarer:

 1. Förstår att det har blåst illa i stora delar av landet och jag är glad att vi sluppit i från det värsta...det är två dagar här också o i dag tog det i igen...Men solen har värmt!
  Så fina saker du gör i ordning och du har en otrolig energi o lust att göra det fint omkring dig/er...Det ser flott ut...Sy nu lugnt och vila lite mellan varven...

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 2. Så härligt med nytt o så duktig du varit...Massa kramar till dig från mig...

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Ja visst är det skönt när man betar av en massa saker som man har gått och dragit på. Vi har oxå fixat en sak som har stått på listan länge. Såå gott! Visar i morgon ;o)
  Va duktig du är på att få till fina gardiner av lakanen.
  Det ska visst blåsa som bara den i morrn oxå, så det blir nog mera innejobb.
  Ha en skön helg! Kram Åsa.

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck