onsdag 13 april 2011

Kungligt

I dag öppnade nya IKEA här i Västerås, jag avstod att åka på invigningen trotts att Ernst skulle vara där. I stället var jag hemma och duschade hunden och borstade och fönade i hopp om att hon skall sluta fälla. Tyvärr så hjälpte det inte utan jag får fortsätta dammsuga minst 3 gånger om dagen.

DSC_0301

Sedan var jag i väg och fotograferade mig inför ett nytt körkort, det var bara att acceptera bilden, nu fick jag vara utan glasögonen eftersom det blev det speglades i dem. Jag har aldrig varit utan dem på mitt körkort, tur att jag inte tittar på körkortet så ofta för jag skulle inte känna igen mig.

DSC_0300

I morgon skall jag med Dotra på ytterligare en lägenhetsvisning, får hoppas att hon får den här så hon får flytta från den hon har. Dagarna rullar på utav dess like, jag fattar inte vart tiden tar vägen. Hade ju tankar på att lägga mer tid på mig själv ett tag, ut och promenera och sånt men av någon anledning så har jag inte kommit dit.

DSC_0326

Fast jag har gjort en massa annat kul så inte klagar jag. Få se om jag på lördag åker till Skokloster och går på Bröllops och fest mässan vore rätt kul och se alla utställare eller bara få njuta av en fin middag i vacker miljö. Den vackra kronan på bild fick jag av min syster och den sitter ovanför bäddsoffan i Whilliams/gästrummet, min prins måste ha en krona.

2 kommentarer:

 1. Vi får hålla en tumme att din dotter hittar sin drömlägenhet!
  Får nog ta och besöka det nya IKEA när vi kommer upp till V-ås.
  Ha det gott!
  kram! Märta

  SvaraRadera
 2. Tiden bara rusar i väg och jag vet inte vart den tar vägen...suck...jag hinner inte med...
  Jag är övertygad om att du ser alldeles utmärkt ut på kortet men att att fotografen inte var så bra...!?
  Ta det nu med ro och försök få till lite tid för dig själv...det är viktigt!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck