söndag 17 april 2011

Lycka

Oj, vilken dag jag haft idag. Först bar det i väg och lämnade tillbaka Dotras soffa som köptes för ett år sedan och inte höll måttet. Vidare till Ikea, japp nu har jag varit där. Fast det var en snabb visit så jag skall ta det en annan dag i lugn och ro. Nåväl, Dotra köpte 2 soffor, och en byrå för samma summa som den andra soffan kostade och dessutom fick hon ett presentkort på 600:-

DSC_0348

Medans maken, sonen, Dotra och Tobias åkte till lägenheten och lastade av så for jag, Whilliam och hans mamma och inhandlade mat. För nu skulle vi grilla tillsammans. Jag fixade sallad och dukade medans sonen grillade, mums så gott det var.

DSC_0352

Det var så trevligt att vi alla kunde vara tillsammans, för det var länge sedan sist. Nu till veckan har maken semester så vi hoppas kunna hinna med att ta rätt på tomten (löv och trädbeskärning) en och annan mc tur (hoppas mitt skinn ställ fortfarande passar). Ja sedan skall jag hinna med att deklarera, gå på möten och söka några jobb med. Så får se hur mycket bloggande jag hinner med.

DSC_0354

Nu skall ni få en kik på loppis fyndet som jag inte fått behålla själv. För 45:- hittade jag denna kista som var ROSA målad, jag såg potentialen i den och slog till.

Höll på hela gårdagskvällen med att skrapa färg. Som tur va så hade de inte gjort ett bra underarbete, men jag hann inte riktigt klart. Det fanns någon annan som fick syn på “Skatt kistan” Japp, Whille vart över lycklig och släpade runt på den. Farfar la i små pengar och Whille bar runt på Sjörövar kistan och ropade “Oskar” som i Pippi på den 7 haven. När han har tröttnat på kistan så skall jag göra klart den till just vad jag hade tänkt mig. För vem kan motstå Whilliams oändliga lycka över “Skatt kistan”

7 kommentarer:

 1. DU skirver så härligt om din familj :) och vad mysigt med nygrillat, tänker satsa på påskhelgen med grillpremiär, ha nu en fin vecka ihop, kramen VIOLA

  SvaraRadera
 2. Joo inte lätt att få tiden att räcka till allt man vill, måsten har lust att ta den mesta av tiden...
  Vilken härlig kista! Finare efter skrapning;)
  Log åt dina ord hos mej om kaklet:))) Oftast är det ju mannen som vägrar kakelbyte o annat;))
  Men visst, det är ju jobbigt under byggtiden, jag förstår dej:)
  Ha en fin start på nya veckan:)
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Dagen var ju underbar hos dig! Och kistan - den ÄR verkligen en sjörövarkista! Undra på det att grabben ville ha den!!!

  Kramar!
  -Pia-

  SvaraRadera
 4. Hihi, härligt för Whilliam att få leka med skattkistan så!
  Barns fantasi och oändliglycka såna gånger, tror jag varar hela livet ut, på andra sätt och vis också.

  Kram, från Eva

  SvaraRadera
 5. Det låter så himla gott!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 6. Massa varma Påsk kramar från mig till dig...Hoppas att du får en riktigt skön helg..Kram Susanne

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig skattkista:)

  Kram Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck