lördag 16 april 2011

Tempo

Vilken härlig dag jag har haft idag, besöket loppisen (japp något kom med hem) Besökte en väninna och hem till solstolen.

DSC_0343

Jag tog fram ett bord och 2 stolar så nu kan jag njuta av kvälls solen, det fick bli de gräsliga i plast då solarna till bordet inte är så bekväma att sitta på. Däckstolarna står på altan där solen är hela dagen, så nu är jag laddad i nästan alla väder streck.

DSC_0342

För övrigt har jag tagit det lugnt, jag måste visst göra det (säger kroppen iaf) I går då jag höll på i trädgården så hände något otäckt, jag blev riktigt rädd och drog ner på tempot rejält, så får det bli tills jag vet vad det är. Säkert inget farligt, fast vem vågar chansa.

DSC_0341

Loppis fyndet ja, Det får ni hålla er till tåls med för jag håller på och gör om det lite. Men sen så. Näe nu intar jag nog soffan en stund innan det är till låtet att krypa till sängs.

3 kommentarer:

  1. Godmorgon! En liten vända ut genom etern... av en händelse hamnade jag här... ibland gör man bäst i att ta det piano... varva ner... se om det känns bättre... ibland var det det som felade...

    Fotstegen? Härstammar från Ingela bosatt i Åhus

    SvaraRadera
  2. Hej

    Gissa om man är nyfiken på ditt loppisfynd......hehe

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck