söndag 8 maj 2011

Vårt badrum

Det är hyffsat tidigt denna söndag, sitter med kaffe koppen i handen och lyssnar på fåglarnas kvitter och känner dofterna från allt som nu står i blom. Dagarna har bara rusat i väg utan att jag egentligen fått något gjort. I fredags var jag med mamma på stan och kikade på glasögonbågar och blev klippt. Snacka om att jag har sommar frisyr, det är riktigt kort och jag gillar det.

DSC_0321

Igår ringde bror min och frågade om jag ville hänga på ut till Vallby och sedan käka en lunch och så blev det. Här blir det inga långa turer att vara borta för jag har ju Bella som måste tas hand om. Maken har varit på resande fot i någon vecka nu så det blir att fixa allt själv.

Men om någon dag kommer han hem och då får jag rå om han en dag eller två, hoppas på att vi får möjlighet att ta en mc tur eller så.

DSC_0322

Ett rum som verkligen skulle behövas göra om här är vårt badrum/skrubb. Har kikat på blocket och hittat massor med kommoder som jag skulle vilja ha, tyvärr är det förstora men i väntan på det så har jag i alla fall skaffat mig ett gammalt handfat och kanna. Eller rättare sagt var det min Dotra som såg den och ropade på mig (jag har lärt henne väl) Ser litet ut på bilden men det är det inte och som vanligt var den super billig.

1 kommentar:

  1. Jag hoppas att du får en riktigt fin söndag..kram

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck