lördag 4 juni 2011

Jag är en Demidekkare

Oj vilka vackra och varma dagar vi har haft. Jag vill verkligen inte vara inne, utan håller mig ute så mycket som möjligt. Kom osökt att tänka på vad Whilliam sa till mig i dag “Farmor, har du varit ute mycket?” Vad då sa jag tycker du att jag har blivit brun? “Nej, inte det men du är så skrynklig”

DSC_0099

Vi har hållit på och donat, bastun är städad och målad, utvändigt då skall tilläggas så även boden. Vi har tidigare kört med Beckers färg men vi fick minst måla om det vart annat år och förra året bytte vi till Demidekk och vilken skillnad. Så har man gått och blivit en Demidekkare, jag kan varmt rekommendera den, skall nog prova deras färg för möbler med.

DSC_0073

En trapp har blivit byggd från stora altanen till gräsmattan. Lilla polen är uppställd och fylld, så här väntar man bara på att den skall bli tillräckligt varm för att jag skall lägga mig i.

DSC_0098

Ställningen som den vackra skålen står på är omgjord. Skålen som hörde till har gått sönder men jag tyckte att den var så fin så jag letade på en annan skål att ha därpå. Det är så kul att hitta nya användningsområden till något som inte är komplett.

1 kommentar:

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck