söndag 12 juni 2011

Loppis fynd

Oj, vilket åskoväder vi fick på morgon sidan. Klockan var ungefär 4.30 då det brakade loss, jag gick upp tände lite ljus och kikade in skådespelet. Regnet skall vi inte tala om på den tiden fick vi 23 mm, inte ens stuprännorna hann med.

DSC_0196

Jag trodde knappt att det skulle bli något loppis på gatan men det blev det. Vill väll inte påstå att det var någon succé på försäljnings fronten, fast det spelar ingen roll då man träffar gamla bekanta.

DSC_0198

Det fanns en hel del som jag var sugen på men inget så där, bara måste ha, för jag ville bli av med en massa i stället. Men så gick den ena av utställarna och hämtade mer saker i bilen och i handen kom hon med denna vackra lampa.

DSC_0195

Den skulle jag bara ha så jag ropade, Vad skall du ha för den? 30:- fick jag till svar. Den är min, slog till direkt och efter ett tag var det fler som kom till mig och ville köpa den men nepp. Skall bara försöka fixa av och på slagningen, den fungerar inte, men vad gör det. Den gröna färgen är så vacker att bara titta på.

(tyvärr ville inte kameran fånga rätta färgen)

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Önskar att vi fått regn idag.. det kom 3 droppar bara. Jättefin lampa verkligen. Ha det gott KRAM

  SvaraRadera
 2. Ja men du....vilket fynd!! Lampan är helt underbar, helt klart i min smak!! Grattis!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 3. Vilken tur du hade! Jag har en liknande lampa i en sån där grön färg och den är så vacker när den lyser. Lämna den till en elbutik så fixar dom till den så att du kan tända den. Det är det ju absolut värt.
  Ha en skön vecka nu! Kram Åsa Bakom berget.

  SvaraRadera
 4. Näää..vilket fynd, är ju så vacker, Strindbergslamporna brukar kosta många 100-lappar, hur har du det, något napp ännu på arbetsmarknaden...ha en fin dag, kram

  SvaraRadera
 5. Vilken söt lampa :D visst e d kul så man lyckas fynda först också är d andra som också vill ha samma sak ? ;P då man man lite så där mallig av sig :D hehe. kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck