lördag 11 juni 2011

Tyst och stilla

Här är det tyst och stilla, maken har farit på jobb och blir borta ett tag. Så det är bara jag och hunden hemma och just nu sitter vi i skuggan och bara är.

DSC_0024

Jag har redan varit i gång, tog hunden på en tidig promenad och sedan tog jag i tu med att klippa ner mina syren buskar och syrenträd. De har redan blommat över så jag passade på att ta en rejäl beskärning. Så nu har man lite fler ärr på kroppen så nu närmar jag mig Börje Salming.

DSC_0011

Soff överdragen ligger i maskinen, här får man passa på då tvätten torkar så snabbt. Funderar lite på om det kommer att komma något regn eller åskväder, för jag hade tänkt att olja in det sista av entré golvet, det är en liten bit som inte vit oljades förra året.

DSC_0016

Ni som funderade på inlägget som kom och försvann, det var bara en liten test om jag kunde blogga från mobilen. Det gick superbra, så nu vet jag att jag kan göra det så snart är väll datorn överflödig. Sitter inte så mycket vid den nu, plockar fortfarande med loppis prylar för om vädrets makter är med oss blir det loppis på området i morgon. Oj nu är klockan mycket och magen säger lunch, bäst att lyssna på den om man skall ha krafter kvar hela dagen.

3 kommentarer:

 1. så fina bilder. Här har också varit ganska lugnt på förmiddagen maken och de två yngsta döttrarna har varit på läger med strövarna och sedan på match. Men nu är de hemma. Själv har jag lagat mat vi blir 14 stycken till kvällmat i dag så det har varit lite att fixa med.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Hej

  Håller med om att bilderna är fina...ja jag brukar också blogga från min mobil. Det funkar utmärkt och är smidigt.

  SvaraRadera
 3. Kram till resten av din helg...

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck