torsdag 6 oktober 2011

Ljus huvud

I går var jag till favvo loppisen, blev dock lite besviken. Det var inte om gjort alls, fast jag kom inte tomhänt där i från nu heller, vad det blev tar vi en annan gång.

Är så glad för jag har avslutat ett projekt, köpte en lampa av grannen förra året som jag nu har fixat till. Lampan hade faner på sig men mycket hade ramlat bort. Efter lång betänke tid kom jag till beslutet att ta bort all faner, målade sedan lampan. Fötterna på lampan var förstörda, det löste jag med att ta 4st gardinstångs ändar och kapa dem till rätt höjd. Borrade och pluggade och målade, å nu var det tid att ta tag i skärmen.

Ett Ikea lakan inhandlades i går och jag satte mig direkt vid maskinen och sydde just en sånn skärm jag ville ha. Vad skönt att äntligen vara klar och nöjd med resultatet. Undras vad jag skall hitta på nu?


3 kommentarer:

 1. Hur tokigt kan man tolka ett foto? Jag såg hela tiden ett lågt soffbord, med "ljushuvuden" till ben (trodde att du kallade bordsbenen så, runda som huvuden är de ju)! Undrade varför du inte skriver något om bordet. Tittade och sökte, men nej. Inget om bordet - tills jag förstod - lampfoten skall det ju föreställa!!!

  Så kan det gå, när man har ett par träögon!
  Kraam!
  -Pia-

  SvaraRadera
 2. Ett tips a la Ernst! Skicka en länk till honom om hur du gjorde.

  SvaraRadera
 3. Va du kan...blev så fint, hoppas allt är bra med dig, ha en skön helg med de dina, kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck