måndag 7 november 2011

Full rulle

Då var helgen till ända och en ny vecka i almanackan som är riktigt fullbokad. Jag hade tänkt att dra mig mot loppisen som var stängd i helgen men det fick ställas in då jag fick veta att mitt pass måste förnyas.
Det gäller att ha pass klart i fall man hittar någon lucka att åka bort på och nu fick vi höra att passen måste vara giltiga 6 månader efter hemkomst, snacka om att jag fick panik trodde att mitt pass som går ut i mars nästa år var giltigt men nej då. Så då är det bara att bege mig till närmsta pass expedition.
Huset är iallafall städat och tvätten tvättad å klar, gården krattade jag i går igen det känns skönt att inte behöva bry sig om det. I går gick det nämligen i rasande fart, hann till och med hem till sonen på mat och lite mys med barnbarnet, vilka konversationer vi har lille man och jag.
Kolla in fodralet till tändsticksasken jag hittade på loppis i somras, passar så bra när den är blank å fin. Skälva asken följde med och den är gammal, till och med prislappen sitter kvar 62 öre på Konsum. Jag märker skillnad på nya askarna och den här, asken är mycket hårdare det är nått jag inte tänkt på tidigare.

DSC_0403

Nej nu skall hunden ut och få sin promenad (eller är det jag som får min) sedan vankas lunch och dusch så det är bäst jag sätter fart.

3 kommentarer:

  1. Vilken fin blogg du har och jättevackra foton! Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Hade jag ingen aning om...och mitt som går ut i jan och jag som nyss varit ute och åkt, ha det gott, kram

    SvaraRadera
  3. Hejsan CC, fann din fina blogg hos en annan blogg som jag var inne på. Vi är tre tanter som startat en ny blogg och skriver om våra minnen. Alla är vi födda på 50-talet och första inlägget handlar om Birgitte Bardot. Hoppas du vill hälsa på oss, kram tant Brun

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck