tisdag 13 mars 2012

Svårt att få tag på

Av min bror har jag lyckan att fått låna detta gamla rånjärn. De är inte lätta att få tag på, jag tror min bror tog rätt på den efter min farmor. Tänk om jag själv hade varit så smart, fast jag ville ha en flaska med en ballerina i. Det var min favorit sak hos farmor. Som sagt jag har iaf turen att få låna järnet, jag har nog haft det i flera år nu.


Provade för ett år sedan att grädda rån, det var inte lätt men gick tillslut. Jag har glashäll på min spis och då är man extra orolig att grädda där. För tänk om man tappar järnet, hemska tanke. Nåväl, skam den som ger sig tänkte jag och till mitt kakkalas så tog jag tjuren vid hornen och gjorde ett nytt försök.


Jag har två olika recept, ett för plana rån som blir så möra så de smälter i munnen. Och sedan har jag recept på dessa som man rullar medan de är varma. Dem kan man även fylla med någon go kräm, i mitt fall valde jag att ha dem naturella. Gissa om de blev en favorit på kakbordet och de var inte så svåra att göra ändå.Vill ni ha recept på dem så hör av er.

2 kommentarer:

  1. Så himla fina...smakar väl himmelskt kan jag tro...vackert med sådan gamla järn...kram

    SvaraRadera
  2. Så fint resultat du fick! Snäll bror du har, som lånar ut ett dylikt dyrgrip!

    Kraamar!
    -Pia-

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck