tisdag 6 mars 2012

Underbara vyer

Vilken underbar morgon, lite kyla i luften och en sol som strålar. Mina fönster är redan öppna för att släppa in den underbara luften. Snabeldraken har gjort sitt första pass, blir minst en till då hunden släpper päls och drar in en massa grus, men vad gör det.

Sitter och väntar på ett paket, är så spänd att se vad det är som kommer. Sedan skall jag i väg en snabbis och handla lite proviant, kanske smyger jag in på någon loppis med.

För att tala lite om gårdagen, så tog jag hand om min mamma. Färgade hennes hår, klippte henne i en tuff snygg frisyr och sedan sminkade jag henne på ett nytt sätt. Så fräsig hon blev, jag blev riktigt nöjd med resultatet, verkade som hon blev det med.


Idag blir det några bilder från mitt köksfönster, tycker att det är så härligt när man ser en bit bort (innan löven kommer). Den ena är en vy där man ser kyrkan, där jag och mina barn har konfirmerat oss och haft skolavslutningar.
Den andra bilden är åkern utanför, ser nästan ut som en flod. I dag finns det inte lika mycket vatten där. Hoppas bara att tranorna hinner komma innan allt vatten är borta. Det vore rätt häftigt att få dem på en bild.

1 kommentar:

  1. Här var -14 i morse och jag är såå frusen. Vill nog ha våren hit nu!!

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck