onsdag 18 mars 2009

Ägg i stora lass

DSC_0116

DSC_0119 DSC_0120

I går inhandlades 2 st påskägg för målning, när dessa ägg var målade gick jag ner i källaren efter påskpynt, vad hittade jag då jo 22 st påskägg i alla storlekar.

Gubben körde skolbuss i många år och då fick han alltid påskägg av barnen han körde och jag har sparat alla. Nu får de ligga framme i en varsin korg tills jag hittar en korg som alla äggen får plats i.

lila DSC_0122
Passade på att leta grejer i mina lådor och hittade då detta lila virkade överkast som kommer från farmor för ca. 20 år sedan och har legat nerpackat i många år. Tänkte att nu skall den få sig ett nytt liv, ner i klorin men snacka om skrikrosa det blev, åkte och köpte Remol hoppas att det funkar.
Har ni provat remol effektivt ja men snacka om att det stinker här hemma läste på bruksanvisningen att det kan anv. till stinkbomber men hallå var är varningen om doften när man avfärgar, vill inte att det skall stinka så här. Nu gör de det, resultatet blev i alla fall en blekrosa ton få se om jag behåller den så eller bleker lite till.

Saknar ni inspiration så kika in i denna katalog via länken nedan, helt underbara grejer.

Laura Ashleys vår och sommar kollektion

2 kommentarer:

  1. Ja, det är svårt med tävlingar. Jag hittar nog på något roligt snart. Kram!

    SvaraRadera
  2. Jissis vad ägg ni hade i gömmorna.....nu har du så du klarar dig några år framöver...visste inte att det gick att bleka ner färger på detta sätte, trodde möjligtvis att det skulle blivit ljuslila, fint är det iaf, hoppas du har en bra dag, kram

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck