tisdag 10 mars 2009

Hur dum får jag vara

Dagen har svischat förbi, tänk om hostan och förkylningen kunde göra det med. Har varit en tur till stan för att besöka arbetsförmedlingen passade då på att gå lugnt genom stadens lilla utbud av butiker, om jag hittade nått? Nej faktiskt inte och då var jag till och med in på Myrorna men oj vad folk det var där och inte var det billigt heller. Det blir väll att riktigt rota omkring i alla gömmor och se om det finns nått att göra om, för just nått mer orkar jag inte. Det är väll bara att gilla läget, hmpf ……Nej nu får det räcka med sjukdom och det är bara jag i familjen som är inne på andra vändan, så man undrar ju lite.DSC_0012 (2) Skåpet jag visade igår kommer från min farmor och är nog min käraste möbel. På Blocket köpte jag till ett gustaviansktbord med stolar och en skänk, sedan hittade jag 4 stolar som de skänkte bort. Efter ett par år tycker jag att rummet var för litet för dessa möbler och vad gör jag då,  jo säljer rubbet och sedan går jag och köper ett nytt ekbord och 6 st stolar. Tror ni rummet var för litet för dem då, japp och vad gör jag då jo byter rum varför kunde jag inte gjort det tidigare? Möblerna jag har i dag är moderna och jätte sköna att sitta på men det andra var vackrare, oj vad jag har ångrat mig trots att jag sålde med stor förtjänst. Skåpet från farmor kommer jag då iallafall aldrig göra mig av med.

DSC_0096 (2)

9 kommentarer:

 1. Förstår verkligen att du gillar skåpet, det är ju jättefint!!

  ang. Lampfoten så är det en gammal (jättestor, men det syns inte så bra på bilden samt väldigt oputsad!) nysilver-vas som någon elektrifierat för ett 60-tal år sedan. Man ser dessa jugend-vaser lite då och då på antikmässor. (min köpte jag just på en antikmässa i Västerås)
  Så dessa är nog inte jättesvåra att få tag på.
  (sen får man väl elektrifiera den själv förstås)

  Kram


  Flisan

  SvaraRadera
 2. Oj vad jag missade igår. Hadde sådan huvudvärk så jag la mig halv nio igår.

  Vilket underbart skåp du visade i inlägget innan. Så super härligt snyggt..
  Underbara bilder

  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 3. Nu har jag bilder på frisyren på min blogg =)
  Titta titta!

  Kram på dig!
  Benita ♥

  SvaraRadera
 4. Det skåpet är ju helt ljuvligt, jodå ibland gör man sina misstag som man får ångra...hoppas din dag varit bra, igår hade vi underbart vårväder och idag bakslag så klart, vintern är här igen med ett vitt täcke, suck...kram VIOLAN

  SvaraRadera
 5. Jo men visst är det så att man kan ångra att man bytt ut möbler då och då...visar själv just nu mitt gamla hallbord ...tycker det var fint då, men det var också för stort...ibland får man ju välja om man ska få plats eller ej...det vore ingen konst om man bodde stort!
  Skåpet ska du absolut inte göra dej av med, de är så fina och rymmer så mycket!
  Kramis

  SvaraRadera
 6. Tjusiga grejor!

  Krya på eder!

  SvaraRadera
 7. Det kan ju vara lite jobbigt förståss :C
  Men finns det ingen annan du trivs med?

  SvaraRadera
 8. Aw, det ordnar sig säkert =)
  Kramar om!

  SvaraRadera
 9. Låter som du haft en bra dag och hunnit massor.
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck