fredag 13 mars 2009

Klorin är bra till mycket

DSC_0026

Fredag är här veckan gick fort, kan det vara för att jag tar i tu med grejer jag har skjutit upp. Skåpet för gardiner, dukar och min garderob har rivits ur och rensats, hittade då både dukar och lakan som jag kan använda på nytt en del av dem ligger nu i tvättmaskinen innan genom gick de ett klorinbad. Jag hade grå påslakan med rosa spets, uooo. Lakanet blev vita men inte spetsen men den kan jag sprätta bort, jag har länge velat ha helt vita lakan men med tanke på att jag hade så mycket lakan i skåpet så har jag inte köpt några, väntar nu med spänning. Synd på spetsen, hade tidigare tagit bort dem från påslakanen de var kvar på örngotten hade hoppats på att se skulle gått att blekas, hade nämligen hittat ett nytt anv. område för spetsen. finns det något annat sätt som ni vet?

DSC_0124Har även skurat toaletten med klorin då gubben låg magsjuk hela dagen igår och vi andra vill verkligen inte bli smittade. Skall nu fortsätta med att röja kontoret för jag vill sätta mig och måla några krukor jag hittade i går, de är nu blå med guldkant och skall bli vita med guldkant. Bilder kommer när de är klart.

DSC_0013 (2)

Trevlig helg.

 

2 kommentarer:

  1. Hallå där, hoppas ni klarat er från magsjukan, det värsta som jag vet...du har varit effektiv läser jag, vad skönt när man får sådana ryck men hos mig inträffar dom inte så ofta, sitter i lugnet på landet för helg, så skööönt, ha det gott i helgen, kram

    SvaraRadera
  2. Ja jag säger med hoppas att ni klarar er från sjukan

    Ha en underbar helg
    Åsa

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck