måndag 16 mars 2009

Måndagen med Whilliam

DSC_0130

Sådär jag då var det kväller och denna farmor är jättetrött men lycklig, dagen med Whilliam var helt underbar.

Myste hemma hos mig det var mycket kramar då vi inte har träffats på en vecka. Vi har besökt en leksaksaffär och han fick en buss oj vilka tjut han gav i affären när han såg alla leksaker, vi tog en fika med tårta ihop med gammo (min mamma) Whilliam njöt med mmm när han åt.

Läkaren sa att det var Whilliams bakterier som jag inte tål och det är dem jag hela tiden blir sjuk av men det gör mig inget bara jag får träffa honom. Jag har träff med Whilliam i morgon med ; )

Skålen ovan är en favorit, har ärvt den av min mormor.

DSC_0231

Idag har jag träff med min lilla älskling Whilliam, vi skall ta en tur till stan då jag skall träffa doc. pågrund av infektionen som inte ger sig. Så denna dag tillägnas bara honom så nå pyssel blir det inte idag.

Hallfronten har det inte hänt nått mer då maken jobbade sent i går, jag måste hitta några tapeter har ingen aning om vad jag vill ha, har ni några förslag.

4 kommentarer:

 1. Nämen, jösses vilken liten gulleplutt!!

  Ta vara på dagen och hoppas att det går bra hos läkaren.

  Kram


  Flisan

  SvaraRadera
 2. Hoppas den lille gossen blir bra snart! :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilken liten raring, jag väntar för fullt på livets efterrätt men det tycks dröja, har sagt åt min äldste att jag vill helst slippa rollatorn innan de dyker upp....ha en bra dag, kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck