tisdag 21 april 2009

Entrén saknar blommorna

DSC_0053Så där då står möblerna på plats nu vill jag bara kunna ställa ut blommorna men med nattfrosten är det ingen ide. Lite mer sol och värme saknas med men det kan jag tyvärr inte göra nått åt.DSC_0042  Möblerna är ett lån från min syster plädarna och dynorna lika så, de har helt rätt patina, problemet är bara att färgen flagnar när man sitter på stolarna så jag vet inte riktigt vad jag skall göra. Måla dem när de är så vackra, nej jag tror inte det.DSC_0048Passade på att ta en kopp kaffe och mysa, innan jag for i väg och handlade och fixade gårdagens extra inlägg ang mina fynd, jag gläds och njuter av dem fortfarande.

DSC_0038  Efter shopping turen och i ordning ställandet av entrén så var jag helt slut fattar inte vad som hände, i stället för att vara ute och njuta så slocknade jag i soffan. Det måste vara upphetsningen av fynden. Syrran vad säger du vill du ha möblerna nu?

8 kommentarer:

 1. Vad fint det blev.Det är klokt att inte köpa blommor än.Man vet inte om det blir mera frost.Så det är klokt.Ha en mysig tisdag kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 2. Jag har köpt penseer och planterat ut i 5 olika krukor.Dom ska tåla lite frost men inte ner mot 5 grader kallt.Då får man täcka över dom natte tid.Ha det bra kramiz ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Svårt att låta bli att köpa lyktor. Min sambo vägrar släppa in mig om jag kommer hem med en lykta.Lyktor som är så underbara :D hade bra

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att ta ut utemöblerna igen va? :-) En kaffe på altanen är ju underbart!

  SvaraRadera
 5. Hej du!
  Jag är också jättesugen på att börja piffa och lull-lulla ute, men här blåser det sååååå kallt, brrrr!
  Men man kan ju alltid förbereda sig, kolla in vad man har för krukor, sy sånt man ska ha och fundera över det hela :)

  Jättesnygga lyktor du har, vill jag också ha. Kanske det går att slipa lite lätt med ett fint sandpapper på färgen som sitter löst...? Väldigt charmiga är möblerna.

  Kram kram!

  SvaraRadera
 6. Vad fint det blev. Vi planterade blommor på balkongen för någon vecka sedan, hoppas de står och inte förfryser. Ska se om jag kan lägga upp nåt bildspel eller video på frivolitetsknuten. Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Tack, det hoppas jag med =0).
  Just nu är det bara jobbigt!!!!

  Så fint du fixat det, vill oxå men lusten & orken försvann i ett nafs.
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 8. Hej,

  Absolut är det roligt att vinna en tävling. Tycker att det är så generöst på något sätt att ha tävlingar. Helt spontant och inga krav. Det gillar jag.

  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck