onsdag 29 april 2009

Måla, måla snart klart

Godmorgon, sov tydligen lite längre idag. Hmm kan det vara för penicilinen eller var det att jag var uppe sent. Jag både målade och samtidigt gjorde inordning min gamla bärbara dator som maken skall få ha när han åker på jobb.

DSC_0004 (2)

Här är skåpet i ny skepnad, lite målning kvar, skall göra det klart idag är det tänkt. Jag har gjort om skåpet en del, det tar jag när det är klart.

DSC_0006 (2)

Samtidigt så håller jag på med denna REDA, har haft den i många år. REDAN satt i min mormors gamla lägenhet (från –40 talet) och när den skulle renoveras så bad jag om att få den, kan det vara 10 år sedan eller är det mer? Nåja, den är min färgen är ju gul och det vill jag inte så penseln skall fram här.

DSC_0013 (2) DSC_0008 (2)
DSC_0009 (2) DSC_0011 (2)

Tyvärr så är en av de smala glas lådorna sönder, skall prova limma sedan är en i plast. Har försökt få tag på ersättning men tyvärr, det är ingen av er som har någon till salu?

7 kommentarer:

 1. kommer bli kul att se hur det blir när det är klart! :)

  Ha det bra
  /Johanna

  SvaraRadera
 2. SÅ trist att du är dålig men det hindrar inte din skaparlust ser jag, härliga saker du renovrear, hoppas du mår bättre idag, stor kram

  SvaraRadera
 3. Vilken söt lite REDA!!! Jag är också i full fart med att måla! Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Spännande med en massa nya fynd! Hoppas också göra några i dag!
  Vad söt din reda hylla är. Ge inte upp. Du kommer hitta nya glas att ersätta de gamla med på någon loppis snart. Jag såg några för ett par veckor sedan på ett ställe.
  kram Susanne

  SvaraRadera
 5. Ta det lugnt bara vännen! Om du inte är pigg heller så ska du inte anstränga dig för mycket.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Det ser ut att bli fina saker! Spännande! Om du inte hittar en ny reda-låda kan det bli fint att bara ha något vackert i den gluggen tror jag. Måla på!
  Ha en härlig Valborg!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 7. Oj så du fixar och lagar!
  Härligt att du har en sån hylla i din ägo, dom börjar väl bli ganska sällsynta kanske...

  Trevlig valborg!!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck