torsdag 28 maj 2009

Ljusare idag

Onsdagen bjöd på en massa saker som hände. Jag blev uppringd från Hagaslott och undrade om jag kunde hoppa in och städa timmar hos dem.

DSC_0039

Okey, städa är inget kul men det är ett jobb vem vet det kanske kan leda till något annat. Jag börjar redan på måndag kl.6 vilket innebär uppstigning kl 4 för det är en bit att åka.

DSC_0038

Sedan var sonen och jag och handlade grejer till nya altanen, då han träffar en kompis som jobbar där. Den killen får veta att min son (han är snickare) blev utan jobb  för en vecka sedan så han ringer sin chef, varpå min son 2 timmar senare får gå på anställnings intervju. Min son är snickare och har jobbat både på Krauta och Silvan, tyvärr så finns ingen av dessa kvar i vår stad. Så nu håller vi tummarna att han tackar ja till min son.

DSC_0037 (2)

Jag mailade min handläggare på Af och talade om situationen om jobbet och hon sa att det skall nog gå att ordna att jag börjar senare. Vilket innebär att ekonomin kanske ordnar sig i slut endan. 

DSC_0035 (2)

Idag skulle jag åkt på soppkväll till Sköna hem butiken utanför Enköping men den kommer jag inte att kunna åka på, hade helt glömt bort att jag lovat min son att passa Whilliam denna kväll, hur kan jag glömma något sådant. Så det blir att ta det lugnt i dag för att kunna busa med den lilla älsklingen i kväll.  Bilderna i dag visar min köksvåg som har sammafärger som hinken jag fick av mor för ett tag sedan.

14 kommentarer:

 1. Grattis till jobbet!!! Hoppas även din son får jobbet som snickare. Vilken fin köksvåg du har! Ha en bra dag! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Grattis tilljobbet,Vlken fin köksvåg duhar.Hoppas även att sonen får jobbet som snickare.Ha en skön tordag.Kramiz ~~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 3. Nämen vilken tur du har & grattis till jobbet !
  Så avis jag blir ;).
  Håller tummarna för sonen med =).

  Önskar dig & Whilliam en myspyskväll då !
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 4. Vad kul! Grattis!!!
  Jag ska hålla tummarna för sonen också!
  Fin våg du har!
  Och nu får du ha så mysigt med Whilliam!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 5. hej
  grattis till jobbet =) och vilken super fin gammal våg
  kram pia

  SvaraRadera
 6. Grattis till jobbet! Låter ju som ett fint och trevligt ställe att städa på tycker jag.Och hoppas verkligen sonen får sitt med.Vilken vacker våg och så fint med syrenerna till den.Kram Katta

  SvaraRadera
 7. Gratulerar till jobbet och precis som alla andra håller jag tummarna för din son. Ang. ditt inlägg i går, hann aldrig kommentera det då, så tycker jag absolut att du kan ventilera dina känslor via bloggen. Livet är ju inte bara medgång utan även man möter även motgångar i bland. Har också en vän som fått problem efter en blodtransfusion hon fick som barn. Inte nog att hon var svårt sjuk då och sedan därefter ha maximal otur med transfusionen. Livet är inte rättvist ibland .Det är inte klokt att skadestånden i Sverige är så låga i sådana här fall. Hoppas att allt reder sig för dig!

  Kram Anna-Lena ♥

  SvaraRadera
 8. Ja ibland får man kasta sig iväg på nåt oväntat i ditt fall var det ju bra, lycka till med ditt jobb.Syrenerna på vågen var så fint så.Kramar till dig/Ingela.

  SvaraRadera
 9. härligt att kunna få jobba lite & hoppas det går bra för sonen din också. Kram!

  SvaraRadera
 10. Underbart skall se att allt löser sig nu

  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 11. Vilken härlig våg och grattis till jobbet! Vad härligt med en son som är snickare!!! Skulle jag behöva! /Fredrika

  SvaraRadera
 12. Spapartyt var skoj. Vi fick bada fötterna och så var det lite avslappning. :-) Sen fick man köpa produkterna. Tyvärr har man ju inte råd med allt det :-/ Kram!

  SvaraRadera
 13. Grattis till jobbet, vad roligt!
  Vilken jättefin våg, fint med syerenerna som dekoration.
  Kram Frida

  SvaraRadera
 14. Ja det var skönt att få " besked ", men det räcker ju bara till sista Juni, sen får man " magplågor " igen, vet ju inte vad som händer & sker efter det !
  Men ett jobb på 50% vore toppen, iallafall till tt börja med, men vart hittar man det.

  Vi kan ju ta DERAS JOBB, för som du sa, de har aldrig varit i våran situation & ngn, medkänsla har de inte =(

  Hoppas " lilleman " kryar på sig då !
  Kram Nettan

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck