lördag 30 maj 2009

Lycklig men trött.

Det blev en natt med lite sömn för denna farmor då Wille fick ligga mellan farmor och farfar. Han hade så hög feber så jag vågade inte låta honom ligga i sin säng utan kände att det var tryggare med den lilla vid min sida.

wille2

Jag vaknade varje timme och försökte få honom att dricka för med 39,2 i feber och inge mat så måste han få i sig dryck. Trots febern så var han lika glad hela tiden.

wille

Kan ni förstå varför han gör en så lycklig och så orolig så fort han är sjuk, han är det vackraste jag vet. Jag brukar alltid säga till Whilliam när jag träffar honom “Whilliam farmor älskar dig” När han är frisk brukar han sätta fingret vid tinningen och knacka som om du är tokig eller du är inte riktigt klok. Fast i går gjorde han inte det så sjuk var han.

wille3

Vad jag hörde senare hade min son tagit han till läkaren och de trodde han åkt på “MAGSJUKA” för han hade diare. Nu får vi hoppas att denna farmor inte blivigt smittad eftersom jag jobbar på måndag. DSC_0046 (2)    På kvällen var jag riktigt trött, hade helt glömt bort att äta själv. Satte mig i soffan vid 19 tiden, skulle bara lugna ner mig, vaknar 21.30 då maken ringde. Där satt jag och sov, ops. Så det blev inget virkat denna kväll (pläden) eller fotbad, jag tog i alla fall och målade visarna på klockan och det blev mycket bättre, det var det jag orkade. Plintarna till altanen måste göras i dag så kanske jag får till nått rabarberblad, hoppas kan man ju.

7 kommentarer:

 1. Hej
  Vilken lite gobit du har till barnbarn,har själv två goa barnbarn o det är fantastiskt härligt.
  kram o ha en go dag
  ninni

  SvaraRadera
 2. Men goa unge!
  Så söt!

  Vilken kärlek dom väcker dom små.
  När jag tittar på mina brorsbarn så blir jag så tacksam över livet.
  Dom är en gåva!

  Kram Hannis

  Ps.Nu blev ju klockan ännu finare!!

  SvaraRadera
 3. Vilken liten sötis.Jag kan tänka mej att det är farmors lilla kille.Nu blev din klocka ännu finare.Ha en skön dag och njut av det fina vädret.Kramiz ~~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Åh vilken liten gullunge, vad söt han är!
  Ja åhh man blir ju så orolig när de är sjuka, barnen. Hoppas han piggnat till nu.

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Har hittat till din blogg.. vilken söt unge..förstår om du blev orolig när han hade hög feber, har själv 3 barnbarn och det är det käraste man har...
  hälsningar Lisbeth

  SvaraRadera
 6. Vilket litet charmtroll:-) En riktig söt liten lintott. Mm, visst blir man så orolig när de blir sjuka.
  Men du vad fin klockan har blivit.
  Hoppas att du inte blir sjuk nu.
  Ha, en fin Söndag.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken sötnos!

  Förstår att du var orolig för honom...inget roligt med så hög feber...

  Hoppas han känner sig bättre idag...

  Kram
  Anette

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck