torsdag 14 maj 2009

Shopping

Oj, vad fort onsdagen kom och gick, jag hann inte med alls. Shopping stod på kalendern men inte vilken som helst utan den tråkiga, mat.

DSC_0009

Men först blev det att hämta mor och där shoppade jag loss, utan pengar. Hon har massor med konserveringsburkar som jag skall få ta oj vad kul det kommer bli. Både att göra inläggningar som jag inte gjort på länge, Boston eller hack gurka, inlagd gurka sedan skall alla kartonger med t.ex.. florsocker, vaniljsocker bort och ersättas med burkarna.

 DSC_0010

Vi passade på att åka förbi loppisen, då för att lämna grejer. Naturligtvis kollade vi om det kommit in nått för mig, nix det var lika utplockat som sist.

DSC_0006 DSC_0005

In i bilen och vidare till Plantagen, här skulle det handlas jord. 2 säckar blev det att börja med å så slank det ner 2 pelargoner som kommer passa så bra med bordsduken jag köpte häromdagen.

DSC_0001

Ok, visst sprang jag och tog maskrosorna men jag skulle plantera tänkte jag men det hanns inte med så om vädret håller i sig så, är det vad jag skall göra idag ; )

6 kommentarer:

 1. Vilka fina pellisar som fick följa med dig hem.Det är en härlig tid nu.Vad skoj att få lite grejer av mammse allti kul.Ha en bra dag kramiz ~~~~~~RITA~~~~~~~.

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder du tar! Man blir så glad av att se dem! Ha en bra dag! Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Vilket fint tråg du har dina pellisar i, lovely!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Ljuva pellisar...har inte tagit upp paketet ännu, tar med det till vattenhålet på lördag, då vecklas det upp, ´har satt in 100 kr och tack för hjälpen, kram

  SvaraRadera
 5. Åka för bi en loppis utan att få med sig saker hem är för min del helt omöjligt och hela familjen utom sonen på 18 är saksamlare...
  Jag ska också "fixa" med maskrosorna i morgon om det inte regnar för mycket...halva dan i dag har det vräkt ner regn över oss.
  Söta Pelargoner och helt rätt färg!

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 6. Så fina " pellisar " !

  Ja tänk om man kunde bota sig själv, så praktiskt.
  Skönt att ändå läkarn såg att min fot ömma & att jag hade värk i knä & ben.
  Skönt att se, så de inte tror man " simulerar " ;0)
  Är ju inte svullen eller röd, men gud vad det gör ont, svårt att förklara, det " bränner " i benet ??

  Kram Nettan

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck