måndag 11 maj 2009

Tur man var ute igår

DSC_0065

Tur man var ute så mycket man kunde igår, visst blåste det men  nu är ju regnet tillbaka, så det är bara att välja regn eller blåst. Visst grejade jag en hel del inne med, toa i källaren städades, fototapeten i Dotras rum togs ner, vad ljust det blev i hennes rum ; )

DSC_0061

Vad har jag på min tapet idag då? Ett besök till arbetsförmedlingen och sedan skall något postkontor besökas, ett brev skall i väg till… Violan. Annars har jag faktiskt inte planerat nått, jo om det slutar regna så skall jag ta hunden på en långpromenad, vill inte gå i regnet då jag duschade henne igår och nu är hon ren och fin.

DSC_0058

Parfymen fick jag av maken när han kom hem från senaste jobb resan, jag har önskat mig den länge och fick jag den. Måste bara hålla den från Dotra, hon gillar den med och om hennes tar slut så ryker min.

5 kommentarer:

 1. Vilken snäll man du har! Alltid kul att få parfymer, oftast är flaskorna så himla fina också! Hoppas det slutar regna hos dig så du får din långpromenad! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vilken gullig man du har.Det är ju så himla kul att få en ny sorts parfym .Helst när man önskat sig den.Ha en mysig dag kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Du är guld värd...TACK, kramen

  SvaraRadera
 4. Härligt och underbara bilder.
  Hanna
  blommorifonstret.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Gulligt av gubben din

  Kram
  Åsa

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck