fredag 26 juni 2009

En annorlunda dag

Jag vet inte vad det har varit för strul med publiceringen av mina inlägg, jag har anv. Live Writer i flera månader nu men de senaste 2 dagarna har det inte fungerat.

Oj, vilken dag jag har haft. Vaknade efter maken så han hade tagit sig upp utan jag märkt något, då måtte jag varit trött.

Nåja, jag satte på vattnet till poolen, det tar minst 2 dagar att fylla. Efter frukosten så tog jag tag i slipning av garderobs dörrarna, jippi. Nu kan jag måla när jag vill.

Våra grannar Jenny och Anders kom över på en kopp kaffe på vår altan, jisses vad varmt det var. Sedan tog jag en power napp innan duschen, för Dotra och jag skulle på galej.

Först stack vi i väg och köpte en rosa resväska som hon skall ha då hon åker till Båstad på kurs, jag kommer att anv den jag med nån gång.

20090625101

Rix Fm är på besök i stan så dit skulle vi, samtidigt har vi festival i stan. Vandrade runt bland knallarna, köpte oss en varsin Langos medans vi väntade på brorsan, brorsdotter, syster, systerdotter och så morsan. 

20090625104

Vi begav oss ner till scenen allt börjades med Lilli och Sussie, Kim, Janet, Starpilots dock utan Becker, Velvet och säkert någon till som jag har glömt men kronan över i:et Daughtry.

Vad bra de var och publiken var med även jag sjöng med, de ni ; ) Vilka killar 3 gitarrer och sång, vad mer behövs, tänk att de killarna som nu är stora som kommer från USA och de kom till min lilla stad.

Klockan är 00.00 när jag skriver detta inlägg och nu skall jag se Ernst, jag bandande det då jag inte skulle vara hemma, ingen sommar utan Ernst.

9 kommentarer:

  1. Kul med lite festival!
    Låter inte helt fel med pool måste jag säga=))
    Skönt nu när värmen kommit att bara hoppa i och ta ett dopp.

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  2. Så du har "rockat loss" och det låter som något man borde göra på sommaren...det låter som din stad är som vår - när det väl händer nått så måste man dit...Inga dåliga grejer heller...
    Rosa bag lät trevligt - fastnade för rosa där i tygaffären och kom hem med rosa och vit prickigt...ska se om dt inte blir en tur dit igen idag - trots värmen. Antagligen så ska det bli lite bad för mig idag...det röda på kinderna har lagt sig och vågar mig ut i solen igen...Det känns verkligen som riktig sommar nu och jag njuter i fulla drag...nätterna är dock väl varma att sova i o i natt riggade jag upp en fläkt brevid sängen så vi har sovit i "halv storm"-hunden frustade och slog sig för nosen till en början men hittade en plats nere vid fötterna som dög...
    Ha det riktigt gott!

    Kram från Malin

    SvaraRadera
  3. Härligt a gå på konsert!!!

    Ha en härlig helg i sommarvärmen!
    ...Sola , Bada , Njuuut!!...
    ♥ Många kramar Mamma Millan ♥

    SvaraRadera
  4. Här händer det skaer som vanligt..jissi vad du hinner med mkt på en dag...här är det fortfarande bara lata dagar..men idag blir det på fm besök i Västervik innan det blir för varmt...ha en skön fredag, kramen

    SvaraRadera
  5. Mysigt att gå på Rix fm festival.Pool är ju inte helt fel vad mysigt.Sola,bada och njuuuut....Ha en underbar dag kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  6. Så härligt med livat i stan... vilken upplevelse... Ännu härligare att få fylla polen... tänk att få ta ett dopp sedan...
    Vilken lycka...

    Önskar dig en underbar helg...
    Många kramar
    Elin

    SvaraRadera
  7. Kolla in de snygga kuddarna från MikMak.se

    http://markusgisslen.blogspot.com/2009/06/snyggt-till-hemmet.html

    SvaraRadera
  8. Jag håller med dig ingen sommar utan Ernst. Honom skulle jag gärna ha inneboende i sommar han kunde gå runt och snickra, pyssla i trådgården fika och vara så där riktigt trevlig som han är i tv! Ha det bra kram från Maria

    SvaraRadera
  9. hellojsan!!

    Vad vore sommaren uten Ernst, Leila & allsång!!!!!!

    *SOLA * BADA * NJUUUT!!*
    Trevlig sommarhelg!!
    ~~♥Önskar Millan♥~~

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck